Pāvels Globa sniedz prognozi nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam, ka tajā sagaidāmi spilgti notikumi

Lauva

Lauvas sagaida pārmaiņas dzīvē, un šonedēļ tās var notikt jebkurā dienā, un tās ne vienmēr būs pamanāmas. Šī iemesla dēļ Lauvām vajadzētu atcerēties tautas zīmes, kas runā par šādu pārmaiņu tuvošanos. Nedēļas beigās var notikt daudzi notikumi, kas ietekmēs Lauvu turpmāko dzīvi. Šo laiku vajadzētu veltīt darbam un mājas darbiem. Tie kļūs par glābiņu šīs Zīmes pārstāvjiem. Gaidāmas lielas pārmaiņas, tāpēc svarīgi saglabāt mieru, lai nejauši nesabojātu attiecības ar mīļajiem un draugiem.

Jaunava

Jaunavas nakts gaismekļi, tostarp Merkurs, sagādās daudz problēmu. Vissvarīgākais no tiem ir motivācijas zudums. Motivējoši citāti, palīdzēs viņiem to daļēji atgriezt . Jaunavas var satikt arī cilvēku, kurš pārskatāmā nākotnē mainīs viņu likteni. Iespējami īslaicīgi romāni, jaunas mīlestības, taču veiksme mīsies ar problēmām, tāpēc Jaunavām vajadzēs mazliet pacietības. Nedēļas beigās ir svarīgi veltīt laiku savai ģimenei. Jaunavu atbalsts būs nepieciešams viņu tuvākajiem cilvēkiem, īpaši vecākiem un bērniem.

Svari

Svariem var būt nelielas nepatikšanas, kas nāks pietiekami ātri, bet arī ātri pametīs viņu dzīvi. Iespējams, radīsies jaunas iespējas, ko Svari varēs realizēt, pateicoties nedaudz pieaugušam ieskatam un vēlmei gūt panākumus. Ir ļoti svarīgi iemācīties priecāties par neveiksmēm, jo ​​dažas no tām ar zināmu varbūtību pārskatāmā nākotnē novedīs Svarus pie kaut kā laba. Iespējams, ir pienācis laiks sākt aktīvu darbu, veidojot attiecības ar priekšniecību un kolēģiem. Neļaujiet strīdiem un skandāliem parādīties darba vietā.

Skorpions

Lai pārņemtu kontroli pār savu dzīvi šajā sarežģītajā periodā, Skorpioniem vajadzētu izmantot pamata enerģijas pārvaldības metodes. Tagad jums ir jāsaglabā reputācija par katru cenu. Tas attiecas ne tikai uz darbu, bet arī uz ģimeni. Nekad nezaudē tuvinieku uzticību. Pāvels iesaka Skorpioniem kontrolēt sevi. Pastāv iespēja, ka viņi saņems vērtīgus padomus no radiem vai draugiem. Sarežģītus gadījumus Pāvels iesaka atlikt uz vēlāku laiku. Šis nav īstais laiks krasām pārmaiņām. Iespējama biznesa un personīgās dzīves plānu izjaukšana.

Strēlnieks

Strēlniekiem jāiemācās savaldīties, jo nedēļa būs ļoti nervoza: citu cilvēku negatīvisma, nepatikšanas dēļ. Noderēs iemācīties meditēt, lai šādos periodos iemācītos pietiekami ātri nomierināties un atbrīvot prātu no negatīvisma. Jau nedēļas pirmajā dienā Skorpioniem vajadzētu sākt risināt steidzamas problēmas. Pāvels atzīmē, ka tādējādi tiks atbrīvots laiks daudz svarīgākām lietām. Iespējams, ka uzmanības centrā būs Strēlnieks. Jūlija sākums būs veiksmīgs agrāk radušos problēmu risinājumu meklēšanai.

Lasi arī: Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

Lasi arī: Kādi spguļu datumi vēl ir palikuši 2023. gadā un ko tie nesīs

Mežāzis

Mežāžus var vajāt tenkas. Iespējami ļaundaru, skaudīgu cilvēku uzbrukumi. Pārmaiņas dzīvē būs pēkšņas un ne vienmēr patīkamas, taču tās palīdzēs pāriet uz jaunu posmu. Pamatus turpmākajām uzvarām ieteicams likt no pirmdienas. Pastāv iespēja, ka jau šīs nedēļas beigās daži Mežāži varēs sākt plūkt paši savu radošo sasniegumu un uzvaru augļus. Lai vēl ātrāk sasniegtu savus pašreizējos mērķus, varat izmantot īpašus talismanu akmeņus. Daudzi pretinieki izprovocēs Mežāžus. Neļaujieties provokācijām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem, pirmkārt, vajadzētu pievērst uzmanību ikdienas ieradumiem, kas viņiem ietaupīs nervus, spēku un enerģiju. Fakts ir tāds, ka nedēļa var būt ļoti grūta un nervoza. Jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem ar savu laiku un pūlēm.
Var mainīties gan personīgā dzīve, gan darba vide. Šīs zīmes pārstāvjiem nevajadzētu aizmirst par ģimeni, par māju. Tajā pašā laikā var domāt par darba maiņu un, iespējams, pārcelšanos. Nav vērts sākt mācīties kaut ko jaunu. Diemžēl Ūdensvīru atmiņa un vērība var pasliktināties.

Zivis

Jūlija sākums paredzēts, lai stiprinātu attiecības ģimenē, rūpes un uzmanību mīļajiem. Īpaša uzmanība jāpievērš draugiem. Šajā periodā darbam nevajadzētu kļūt par šķērsli saziņai ar sirdij dārgiem cilvēkiem. Zivīm arī jāatceras, ka šonedēļ aktuāls ir galvenais numeroloģiskais patrons-talismans. Skaitļi ir Zivju pusē, tāpēc viņi var mēreni riskēt, bet nepazaudēt galvu. Jūs varat nodarboties ar pašattīstību. Šis laiks ir ideāls aktīvam darbam un mēreniem vingrinājumiem. Pāvels iesaka uzraudzīt veselību.

Lai jūlija pirmā nedēļa būtu veiksmīga, katrai no Zvaigžņu zīmēm jāsaglabā miers. Savstarpēja palīdzība un atbalsts būs jūsu glābiņš no problēmām un stabilitātes garants. Ja planētas un zvaigznes laupa jums pārliecību, kas ir pilnīgi iespējams, vienkārši vingrinājumi katrai dienai palīdzēs jums to atgriezt .

Leave a Comment