Pazudušās mazās Evitas mamma par liktenīgo dienu un notikušo; tiek atklātas detaļas

26. jūnijā Siguldā, Peldu ielā, ap plkst. 14 pazuda piecgadīgā Evita, kura līdz šim brīdim nav atradusies. Meitenes pazušana ģimenei ir ārkārtīgi smags notikums. Inga ir mamma diviem 16 un 13 gadus veciem bērniem, septiņus gadus vecajam Ričardam, piecgadīgajai Evitai un divus gadus vecajai Melisai. Sarunā ar “Apollo.lv” Evitas mamma norāda, ka meitene ir draudzīga, runīga un jauka. Mamma meiteni raksturo kā drosmīgu, jo savā vecumā viņa spēj izdarīt daudz.

Meitene bijusi mammas redzeslokā Inga stāsta, ka 26. jūnija rītā kopā ar ģimeni pabrokastoja un nolēma doties uz peldvietu, jo bija karsta diena. Ģimene izvēlējās doties uz Siguldas pludmali pie Gaujas.

“Mēs izdomājām, ka dosimies uz Gauju. Izgājām no mājām, devāmies gar Jāņa tirgu, Slim**cu un bērnudārzu. Aizgājām un sameklējām vietu, kur palikt.

Mēs staigājām gar krastu. Es ar meitu fotografējos. Arī visi kopā fotografējāmies. Mazākā meita bija pārāk slapja, tāpēc pagājām tālāk no ūdens. Pēcāk meita atnesa bumbu. Pēc apmēram piecām minūtēm atskrēja brālis un pateica, ka meita ir pazudusi,” vēsta Inga.

Sievietes dēls vaicājis, kur pazudusi māsa, taču Ingai uz šo jautājumu atbildes nebija. “Es redzēju Ričardu, vienā brīdī arī māsa bija blakus. Skatos, ka māsas vairs nav, raksta apollo.lv.

Lasi vēl: Bērnu tiesību ievērošana – viens no pamatprincipiem veiksmīgākam ārstēšanas procesam 2022.gada 27.jūnijs.

Teicu meitas tēvam, lai skrien uz māju. Es sākotnēji pati bez palīdzības gar krastu centos viņu atrast.

Tad mēs sapratām šo – lasi tālāk

Leave a Comment