Pazudušās mazās Evitas mamma par liktenīgo dienu un notikušo; tiek atklātas detaļas

Bez palīdzības. Es cerēju, ka viņa aizskries mājās. Sazvanījām arī kaimiņus, lai paliek, ja redz meitu. Kaimiņi teica, ka meiteni nav redzējuši,” saka sieviete. Meitenes mamma saka, ka gan Ričards, gan Evita visu laiku bijuši acu priekšā, raksta apollo.lv

Lasi vēl: Ir apritējuši tieši 25 gadi kopš baisākās un skumjākās Talsu traģēdijas, kur gāja bojā ļoti daudz cilvēku

Neviens neesot neko redzējis

Sieviete saka, ka rīkojusies nekavējoties, apstaigājot un izmeklējot pludmali, pārbaudot ģērbtuves, dodoties uz mājām.

Inga sazvanīja arī kādu autovadītāju ar mērķi izbraukt caur Siguldu un meklēt mazo Evitu. Vaicājot par dronu, kas, iespējams, varēja fiksēt kādus būtiskus notikumus meitenes pazušanā, sieviete saka, ka nav dronu redzējusi.

“Kad man pietrūka spēku meklēt, es devos pie pludmales glābējiem. Tur sieviete sēdēja ārā. Viņai vajadzēja pamanīt, jo mēs viņai bijām principā pretī. Es visu laiku uz viņu skatījos un redzēju, ka viņa tur ir,” sašutusi Inga.

Meitenes mamma norāda, ka todien pludmale bijusi pilna ar cilvēkiem. “Peldējās daudzi mazi bērni. Arī pieaugušie cilvēki bija ūdenī. Tad, kad Evita pazuda, pazuda arī tie cilvēki, kas atradās mums blakus. Tie bija sveši cilvēki,” norāda Inga.

Evitas māte gan uzsver, ka meitene bijusi kopā ar citiem bērniem, taču kādā brīdī tie bērni no ūdens devās ārā un Evita bija pazudusi. Vaicājot par to, vai šo bērnu vecāki pēcāk aprunājās ar Evitas vecākiem, Inga saka, ka vecāki konkrēti neko nav redzējuši.

Inga turpina: “Tajā vakarā, kad meklējām Evitu, visi teica, ka dzirdējuši, ka meitiņa pazuda un bija blakus mammai. Kur viņa pazuda? To nezina neviens.”

Sākotnēji sieviete aizsūtīja vīru uz mājām meklēt meitu. Paralēli tam viņa pati meklējusi meitu. Inga arī sazvanījusi policiju un biedrību “Cerību spārni”, lai palīdz atrast Evitu. Ģimene dzīvo blakus biedrībai, tāpēc lūdza iesaistīties.

“Mēs gājām no Gaujas līdz pilsdrupām. Tad no pilsdrupām staigājām pa centru. Tad man vajadzēja būt atpakaļ pie Gaujas. Bija cerība, ka atradīsies. Es staigāju visur cerībā, ka izdosies atrast. Ļoti izbridām. Man palīdzēja vecākais dēls.

Leave a Comment