Personīgā prognoze pēc vārda un dzimšanas datuma: uzzini savu likteni

Trīs

Trijniekiem  ir daudz talantu, taču, ja viņiem neattīstās radošā sērija, viņi riskē dzīvē neko nesasniegt. Viņiem ir lieliska humora izjūta un optimisms, tāpēc grūtības ceļā nespēs ietekmēt vēlmi gūt panākumus.

Cilvēkiem-Trīs ir svarīgi saglabāt paškontroli, lai neizrādītu pārmērīgu cietsirdību pret likumpārkāpējiem. Viņi mēdz ilgstoši piedzīvot neveiksmes, ja kāds ieplānotais bizness neizdodas “uzreiz”, un ar šādu rakstura īpašību ir jācīnās, lai netērētu laiku un spēkus liekiem pārdzīvojumiem.

Četri

Cilvēki ar šo kodu prognozē ir strādīgi un spītīgi, tāpēc nereti velta laiku vientuļniekiem, nepieņemot palīdzību, kas saīsinātu ceļu uz panākumiem. Četrinieki mēdz slēpt emocijas no svešiniekiem, tāpēc dažreiz viņi rada iespaidu, ka ir nesabiedriski. Neskatoties uz to, četrinieki spēj saprātīgi riskēt un atvērties saviem dažiem draugiem.

Četrinieki izceļas ar atbildību un precizitāti, kā arī augstu intelektu, tāpēc var droši nodarboties ar zinātni. Lai veiksme no viņiem nenovērstos, četriniekiem vairāk jāuzticas cilvēkiem un jāuzklausa gudri padomi, kas palīdzēs pārvarēt daudzas grūtības.

Pieci

Pēc prognozes Piecinieki ir proaktīvi indivīdi, kuri spēj pulcēt sev apkārt cilvēkus un iedvesmot. Viņi izceļas ar mīlestību pret dzīvi un nav pieraduši uztraukties, ja kaut kas viņiem neizdodas. Viņu kods ir mīlestība pret darbu (un spēja to novest līdz galam), taču nereti Fives tā aizraujas, ka aizmirst par pārējo.

Pieciniekiem svarīgi nodalīt darbu un personīgo dzīvi, citādi mīlestība un ģimenes laime paies garām. Ir vērts pievērst lielāku uzmanību savām izjūtām un nebaidīties ļaut sev klāt cilvēkus. Šajā gadījumā Fives būs vieglāk sakārtot personīgo dzīvi.

Seši

Atsaucīgajiem sešniekiem ir unikālas īpašības, kas ļauj  apiet šķēršļus un abstrahēties no jebkāda negatīva. Viņi spēj palīdzēt un atbalstīt, tāpēc visbiežāk ieņem psihologu, konsultantu un pat garīgo līderu amatus.

Sešiniekiem ir mierīgs raksturs, tāpēc viņi viegli mierīgi risina jebkādus konfliktus, bet spēj dot bargu atraidījumu likumpārkāpējiem, kuri garīgo laipnību uzskata par vājumu. Cilvēkiem ar šo vārdu un dzimšanas kodu vajadzētu ne tikai palīdzēt citiem cilvēkiem, bet arī neaizmirst par sevi.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji kā bijušie

Lasi arī: Veiksmes numeroloģija: kā aprēķināt savu personīgo veiksmes kodu

Septiņi

Saskaņā ar prognozi septītnieki izceļas ar mīlestību pret eksaktajām zinātnēm. Viņi ir pieraduši pie punktualitātes un noteikumu ievērošanas, spēj sistematizēt datus un ir vienkārši neaizvietojami tehniskajās pozīcijās.

Septiņniekiem ir svarīgi attīstīt gribasspēku, lai neveiksmes nepiespiestu viņus atteikties no saviem mērķiem. Veiksme septiņniekus pavada no dzimšanas, tāpēc viņiem ir svarīgi noticēt sev un saprast, ka jebkurš šķērslis ir pārvarams.

Astoņi

Šie cilvēki izceļas ar izturību, līdera īpašībām un spēju pielāgoties mainīgajiem apstākļiem. Astoņniekiem, pēc prognozes, ir paaugstināta emocionalitāte un iespaidojamība, kas reizēm traucē racionāli domāt un pieņemt pareizos lēmumus.

Astoņiem vajadzētu pievērst uzmanību  elpošanas vingrinājumiem, kas palīdzēs saglabāt iekšējo līdzsvaru. Tāpat Astotniekiem vajadzētu būt izvēlīgākiem sava iekšējā loka izvēlē, samazināt saziņu ar cilvēkiem, kuri izmanto savu labo dabu.

Deviņi

Deviņnieki izceļas ar radošu domāšanu un eksperimentēšanas mīlestību, tāpēc viņi reti ievēro noteikumus. Viņi spēj izcelties zinātnieku aprindās, taču viņi ir pārāk nemierīgi tam.

Gribasspēka treniņš palīdzēs devītniekiem gūt panākumus. Mācoties iesākto novest līdz galam, viņi varēs nodrošināt sev spožu nākotni. Deviņnieku noderīgās prasmes ietver spēju organizēt cilvēkus, bet negatīvajās – mīlestība strīdēties un aizstāvēt savu viedokli, pat ja tas ir nepareizs.

Par savu likteni var uzzināt ar precīzu numeroloģisku aprēķinu palīdzību, tomēr katrs cilvēks var brīvi mainīt savu likteni un sasniegt mērķi, ja ļoti vēlas. Ieklausieties sevī, lai saprastu, kā tieši vēlaties dzīvot savu dzīvi un kas jūs padarīs patiesi laimīgu.

COMMENTS

Leave a Comment