Pie kā noved dusmas enerģētiskā līmeni

Dusmas – vai tās ir nekaitīgas? Jūs, iespējams, ne reizi vien esat ielaidis savā dvēselē dusmas, pat nedomājot par to, cik daudz tās var kaitēt jums.

Kad jūs ļaujat sevī pamodināt dusmas, jūs veidojat lielu melnu kamolu, kas sēž jūsu dvēselē. Šis kamols nu paliek tā, sēžot jūsos un bojājot jūsu dzīvi, vai arī jūs to nosūtat kādam, vai arī tas ar laiku izsīkst. Kā redzat, ir vairākas iespējas. Apskatīsim katru sīkāk.

Lasīt arī: Sajūta tāda, ka atkal bandītu laiki sākušies! Rīdzinieks sašutis par autonomas darbinieku attieksmi

Dusmu varianti

1. Viens variants – mūžīgs kamols dvēselē. Jūs esat dusmīgs, kamols ir izveidojies, un jūs neļaujat viņam sākt izsīkt vai aiziet. Šāds kamols pastāv tikai ar piebarošanu. To vajadzētu barot katru dienu vismaz mazliet. Jūsu dvēsele un ķermenis pastāvīgi briesmīgi nervozē. Pamazām, jūs aizmirstat par veselīgu miegu. Murgi, bezmiegs – kļūst par jūsu uzticamiem kompanjoniem. Jebkurš pieskāriens jums kļūst bīstams, pietiekami daudz palūgt, lai jūs neliktu ēdienā pārāk daudz sāls, kā jūs sākat kliegt, ka jūs darāt visu pareizi, un neviens nedrīkst jūs mācīt un izrīkot. Lielākā daļa ietekmes starp tām tiek sadalīta sirds un As**svadu un nervu sistēmu. Tas novedīs pie straujas ķermeņa novecošanas un Nā*es. Vai jums patīk šis izkārtojums? Kamola barošana, jūs darīsiet to vairāk un vairāk katru dienu, kamēr jūs pats kļūsiet par lielu melnu vienību. Nav cita barības veida. Kopā ar šādu kamolu, ne visi var līdzās pastāvēt – esiet gatavi tam, ka jūs sāks izdzīvot no darba, draugi un paziņas sāks izvairīties, tuvie cilvēki no jums attālināsies. Jā, kā cilvēki, tā dzīvnieki, nevelēsies atrasties līdzās jums.

2. Otrais variants – izšķīstošs kamols. Jūs nebarosiet savas dusmas, jūs veicat meditācijas praksi, atpūšaties vai vienkārši turpiniet dzīvot. Šķiet, ka tas ir labs risinājums, bet, diemžēl, nē. Šī iespēja, kaut arī labāka nekā pirmā, bet tomēr var kaitēt. Padomājiet par sevi, kas veidojās no jūsu pašu jūtām, kas jums pieder, un vienmēr bijušas jūsos, un stimula no ārpuses. Apvienojot kopā, viņi veidoja vienreizēju kamolu. Izrādās, ka jūs, nolēmāt nebarot savas dusmas, nomierinājāt sevi un centāties par to aizmirst. Tas sāks izšķīst jūsu ķermenī, visur atstājot tās nelabvēlīgos nosēdumus. Atšķirībā no pirmās izvēles, šajā gadījumā vēzis vai agrīna Nā*e jums principā nav drauds, bet organisms tiks bojāts. Imunitāte var būt novājināta, atsevišķs orgāns var saslimt.

3. Trešais variants – jūs nosūtīsiet kādam savu kamolu. Pirmais variants ir pat ļoti labs, ja jūs to nosūtīsiet pāri nodarītajam, nevis gadījuma garāmgājējam. Labs praktizētājs izmanto dusmu kamolu sev tikai par labu, viņš to pārvērš burvībā un nosūta sāpīgu apsveikumu savam aizvainotājam. Viss ir taisnīgi – no kura tas nāca, pie tā arī aizgāja. Par to pat nerodas sods, jo viss ir sirdsapziņā un patiesībā. Tikai tagad, ne visi ir labi praktizētāji, un dažreiz cilvēks šo kamolu sadala pa daļām un sūta visiem, ar kuriem viņš sastopas, dažreiz visu kamolu uzreiz. Pieņemsim, ka kāds konkrēts cilvēks aizvainoja cilvēku, un tā vietā, lai šo kamolu nosūtītu atpakaļ konkrētajam cilvēkam, viņš sāk dusmoties uz visu pasauli, pat uz kaimiņu, jo tas pieklauvējis neīstā momentā. Šis nav vislabākais variants, jo tas viss atgriezīsies atpakaļ.

Lasīt arī: Kā piesaistīt naudu ar domu spēku

Otrā iespēja, tāpat kā pirmā, nemākulīgās rokās var pārvērsties par katastrofu. Šeit tu esi paņēmis lietu, pārsūtījis uz to savas dusmas – tu pats esi tīrs, viss it kā būtu kārtībā. Bet kā jūs zināt, ka pēc tā neviens to neizmanto pret jums? Jūs esat nodevuši lietai daļu no sevis, un kāda spēcīga tā daļa, pietam – noderēs, lai veiktu uz jums negatīvu lietu. Un pēkšņi šo lietu kāds paņems? Un, ja tas ir bērns, nepažēlosiet arī bērnu? Un, ja tā ir zeme, vai nebaidieties sabojāt to un saniknot, izveidojot nelielu, bet joprojām negatīvu zonu? Ir lietas, kas absorbē negatīvo bez turpmākām sekām, un tikai tad, ja jūs zināt, kas ir lietas un kā ar tām strādāt, jūs varat pārnest negatīvo.

Tātad, mēs izdarām secinājumus:

• Nēsāt dusmas sevī nav vērts – tavas dusmas tevi tikai iznīcinās.
• Nav vērts pārnest dusmas uz nevainīgu cilvēku – viss atgriezīsies.
• Noslāpēt dusmas, lai atstātu nogulsnes dvēselē un ķermenī.
• Ja jūs pārvirzīsiet savas dusmas uz lietu, tad tikai uz to, kas to var pieņemt, un nenodarīs ļaunu kādam citam.

Ir vēl viens notikumu attīstības variants – attīrīšana. Ne caur pāreju uz citiem, bet visbiežāk, nekaitīgu tīrīšanu.

Pirmais tīrīšanas veids ir labais – ūdens attīrīšana. Ūdens mazgā visu prom sākot ar grēkiem, bēdām, slimībām līdz visnežēlīgākajām dusmām. Jo lielāks jūsu dusmu kamols, jo spēcīgākai ir jābūt ūdens plūsmai. Ar vāju kamolu (kas veidojas pēc strīdiem, nesaprašanos utt.) , derēs visparastākais ūdens no krāna, avota, strauta. Pieejiet pie ūdens plūsmas – ielieciet rokas tajā, aizveriet acis un atrodiet šo kamolu sevī. Tās lokalizācija var būt jebkas: galva, zem auss, krūtīs. Kad jūs sajūtat kamolu, nosūtiet to uz savām rokām un ļaujiet ūdenim aizmazgāt šo kamolu. Tajā pašā laikā jūs sakāt: “Ūdens nomazgā manas dusmas, ūdens dusmas manas aizmazgā.” Pie visas vienkāršības, šī prakse prasa spēcīgu koncentrāciju un enerģijas izlādi. Spēcīgām dusmām tas nedarbosies. Lai aizmazgātu lielu kamolu, būs vajadzīga jaudīga plūsma – upes plūsma, ūdenskritums.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment