Pieci zīlēšanas rituāli mīlas lietās – varbūt tev noderēs!

 

“Mīl – nemīl” zīlēšana ar apelsīnu

Ņemiet lielu apelsīnu un saskaitiet, cik tajā ir kauliņu. Ja to ir pāra skaitlis, tad jūsu iedomātais vīrietis jūs mīl. Ja iznāk nepāra skaitlis, tad nemīl (vismaz pagaidām). Gadījumā, ja apelsīnā nav neviena kauliņa, tas nozīmē, ka ar šo vīrieti jums vispār nav nekādas nākotnes.

 

Zīlēšana “kad es satikšu mīlestību”

Ņemiet piecas sarkanas papīra lapiņas 5×5 cm, uz vienas uzrakstiet “pavasaris”, uz otras – “vasara”, uz trešās – “rudens”, uz ceturtās – “ziema”, piekto lapiņu atstājiet tukšu. Sarullējiet visas lapiņas rullītī un ielieciet tukšā linu maisiņā

Paņemiet vēl piecas tikpat lielas lapiņas, tikai zaļā krāsā, un uz katras uzrakstiet pa gadaskaitlim – 2017, 2018, 2019, 2020, bet piekto atkal atstājiet tukšu. Arī sarullējiet lapiņas un ielieciet citā maisiņā.

Abus maisiņus nolieciet zem gultas naktī no 13. uz 14. februāri. No rīta no katra maisiņa izvelciet pa lapiņai un paskatieties, kas sanāca, – jūs noskaidrosiet, kurā gadā un kurā gadalaikā satiksiet savu mīlestību. Aplūkosim dažus iespējamos variantus:

Ja uz vienas lapiņas būs gadaskaitlis, bet otra tukša, savu iemīļoto jūs satiksiet citā valstī, kur klimats būtiski atšķiras no mūsējā. Ja būs rakstīts gadalaiks, bet gada lapiņa būs tukša, tuvāko četru gadu laikā jūs savu mīlestību nesatiksiet, bet tā atnāks pie jums vēlāk, piemēram, 2018. gadā vai 2020. gadā.

Ja abas lapiņas izrādās tukšas, tas nozīmē, ka mīlas jūtas jūs vēl tik ātri neapciemos. Varbūt jūs paši vēl neesat īsti gatavi mīlestībai un attiecībām ar pretējo dzimumu. Nav vērts šajā zīlēšanā izmantot lapiņas ar mēnešiem un dienām, jo mīlestība neierodas stingri pēc grafika. Mīlestība ir mīkla. Gaidiet!

(FILES) This picture taken on August 31, 2010 shows cars covered with protective canvas at the car terminal in the harbour of Bremerhaven, northern Germany. New car registrations in Germany, a key gauge of demand in one of the most important sectors of Europe's biggest economy, fell nearly three percent last year, official data showed on January 3, 2012. AFP PHOTO PATRIK STOLLARZ

Zīlēšana “kad es apprecēšos”

Valentīndienā, savā dzimšanas dienā, Līgosvētkos, Ziemassvētkos, Jaungadā pusstundas laikā pievērsiet pastiprinātu uzmanību pa ielu braucošo vai malās stāvošo automašīnu numuriem. Jums jācenšas pamanīt vismaz trīs vienādu ciparu numuru (vai četri vienādi cipari), tas norādīs, pēc cik ilga laika jūs apprecēsieties.
Ja ieraudzīsiet mašīnas numuru 111 (vai 1111), kāzas jūs gaida viena gada laikā no šī brīža. Ja pamanīsiet ciparus 222 (vai 2222), tad precēsieties divu gadu laikā, ja 333 – pēc trim gadiem utt.

Ja zīlējamās pusstundas laikā nepamanīsiet nevienu laimīgo ciparu, tuvākajā desmitgadē savas kāzas nedzersiet. Taču tas nenozīmē, ka jums šajā laikā vispār nebūs nekādu attiecību vai ka jūs nevarat izveidot civillaulību.

kartis-664x443

Vienkārša zīlēšana ar kāršu karali

Ar šo vienkāršo zīlēšanu varēsiet nedaudz atklāt noslēpumu un ielūkoties sava mīļotā sirdī.
Jums ir nepieciešama 36 kāršu kava. Pēc sava mīļotā vīrieša pazīmēm atrodiet savu kāršu karali.

 Ja jūsu mīļotais ir jaunāks par 25 gadiem un brīvs – viņš ir kārava karalis.

 Ja viņam ir 25 – 40 gadi vai arī viņš ir precēts – viņš ir ercena karalis.

 Ja vīrietis ir vecāks par 40 gadiem vai šķīries – viņš ir kreiča karalis.

 Ja vīrietis ir vecāks par 60 gadiem vai arī viņš ir atraitnis – viņš ir pīķa karalis.

 

Lasi arī: Tuvākās nākotnes zīlēšana

 

Nolieciet savu karali uz galda, bet pārējos iejauciet atpakaļ kavā. Rūpīgi samaisiet visas kārtis un pa pāriem lieciet uz galda ar zīmējumu uz augšu. Vienādas
izkritušās kārtis (piemēram, divi sešnieki, divi deviņnieki, divi kalpi) atlieciet malā.

Tā kā vienu karali no kavas jūs jau izņēmāt pašā zīlēšanas sākumā, beigās jums sanāks pārpalikusi viena kārts. Šai kārtij jāpievērš būs uzmanība, bet nedaudz vēlāk. Tagad noskaidrosim, ko nozīmē katrs izkritušais vienādo kāršu pāris.

2 sešnieki – jūsu vīrietis šobrīd atrodas krustcelēs, jo pagaidām nevar izlemt, vai viņš grib būt kopā ar jums vai arī viņu vairāk saista brīvība.

2 septiņnieki – būs daudz tikšanos, taču attiecībās ir vairāk romantikas un seksa, nekā īstas mīlestības.

2 astoņnieki – vīrietis jūs baros ar solījumiem, taču šīs attiecības ne pie kā nenovedīs.

2 deviņnieki – vīrietis jūs mīl, bieži atzīsies mīlestībā un to demonstrēs, taču par kāzām vēl pāragri runāt.

2 desmitnieki – šim cilvēkam pilnīgi noteikti no jums kaut ko vajag, tikai diez vai tā ir mīlestība.

2 kalpi – viņš jūs uztver kā draugu, un, pat ja jūs nodarbojaties ar seksu, viņam tas drīzāk ir ‘’draudzīgs sekss’’, nevis divu ķermeņu, dvēseļu un siržu
saplūšana.

2 dāmas – viņam ir cita sieviete (vai arī drīz uzradīsies), netērējiet savu laiku viņam.

2 karaļi – jums tuvākajā laikā uzradīsies cits kavalieris, kurš izrādīsies daudz labāks par to, uz ko jūs šobrīd zīlējat.

2 dūži – mīlestība ir stipra, ir lieliskas izredzes apprecēties ar šo cilvēku.

Gadījumā, ja nav izkritis neviens vienādu kāršu pāris, ir divi varianti:

1. Jums ar šo cilvēku vispār nav nekādas nākotnes (bieži vien pāri neizkrīt tad, ja tas cilvēks, par kuru zīlē, pat nenojauš šīs dāmas eksistenci vai arī viņai nav devis nekādus iemeslus ticēt kopīgai nākotnei).

2. Nākotne nav skaidra, viss tiks izlemts tuvākajās dienās vai pat stundās. Šajā gadījumā šī zīlēšana ir jāatkārto pēc nedēļas.

Tagad par to kārti, kura izkrita pēdējā un palika bez pāra. Tas ir tas, ar ko jūs nomierināsiet savu sirdi, nevis vīrieša.

Ja tā ir kāda no ercena vai kārava lielajām kārtīm (kalps, dāma, kungs, dūzis), jūs jebkurā gadījumā būsiet laimīga – ar šo vīrieti vai bez viņa.

Ja tā ir ercena vai kārava mazā kārts, jums būs daudz pārdzīvojumu ar šo vīrieti, taču prieka vienalga būs vairāk nekā sarūgtinājuma. Vai arī jūs drīz iemīlēsiet kādu citu.

Ja palikusī ir pīķa vai kreiča mazā kārts, jūs gaida asaras un kreņķi šī vīrieša dēļ, bet beigās jūs atbrīvosieties no savas pieķeršanās viņam. Vai arī viņš pēkšņi sāks jūs mīlēt stiprāk nekā jūs viņu.

Ja pēdējā ir pīķa vai kreiča lielā kārts, šis vīrietis agri vai vēlu salauzīs jums sirdi, pat ja iepriekš pāru kārtis solīja jums kāzas.

 

Lasi arī: Tuvākās nākotnes zīlēšana

 

Tas, ka šie zīlēšanas veidi ir tik vienkārši, nenozīmē to, ka tiem nevar ticēt. Viss ir atkarīgs, kā jūs pret to izturaties. Ja gribat tikai izklaidēties, tad iegūsiet informāciju pārdomām vai vienkārši būs iemesls pasapņot. Ja jūs patiešām ticat, ka varēsiet ieskatīties nākotnē, tad šie zīlēšanas veidi jums būs ļoti patiesi.

Avots:

ala11

Leave a Comment