Ja vēlies, lai tava vēlēšanās piepildītos, izpildi šos 7 noteikumus!

Noteikums Nr. 3.

 Pareiza vēlēšanās vienmēr tiek rakstīta tagadnē

Citiem vārdiem, tā vietā, lai rakstītu :”Es braukšu atpūsties uz Spāniju”, vajag rakstīt: “Es braucu atpūsties uz Spāniju”.

Lūk, vēl viena bieži sastopama kļūda: “Es negribu būt nabadzīgs”. Pareizi uzrakstīts. Nē taču, nepareizi! Un tam ir zināmi iemesli. Pirmā, Visums neuztver ne “ne”, “nē” un jebkādus citus negatīvus vārdus. Jūs sakāt: “Negribu būt nabadzīgs”, bet tas, Visums, ignorē “ne” daļu, un saņem sūtījumu: “Gribu būt nabadzīgs!”

Otrā. Visbiežāk mēs pievelkam sev to, par ko domājam. Runājot: “Negribu būt nabadzīgs”, mēs automātiski domājam par nabadzību, bet sakot: “Gribu būt bagāts”, – par bagātību. Tāpēc neaizmirstam par nākamo noteikumu:

 

Noteikums Nr. 4.

Aizliedzam sev izmantot “ne” daļu un jebkādus citus noliegumus

Vēl viena svarīga piezīme: rakstot vēlmi, vajag izmantot pēc iespējas vairāk detaļu par savu sapni. No šejienes rodas arī nākamis noteikums.

 

Lasi arī: Kā panākt, lai vēlēšanās piepildītos. Iesaka “Ekstrasensu šova” dalībniece Jeļena Jasēviča

Noteikums Nr. 5.

 Vairāk detaļu un emociju

Ja tas ir ceļojums uz Spāniju, tad dažos vārdos aprakstiet kaut vai pludmali un laika apstākļus. Ja tā ir jauna mašīna, tad norādiet tās pamata raksturojumu. Un obligāti aprakstiet tās sajūtas, kādas jums radīsies, kad vēlēšanās piepildīsies.

Vēl ir svarīgi, lai vēlēšanās piepildīšanās nekaitētu citiem cilvēkiem. No tā rodas kārtējais noteikums:

 

Noteikums Nr. 6.

Jebkurai uzrakstītai vēlmei ir jābeidzas ar frāzi-talismanu: “Lai tas vai kaut kas vairāk harmoniski ienāk manā dzīvē, nes prieku un laimi man, un visiem, kas saistīti ar šo vēlēšanos”.

Pievērsiet uzmanību formulējumam “vai kaut kas vairāk”. Vēloties kaut ko konkrētu, nevajag ierobežot Visumu tā centienos jums palīdzēt. Varbūt, mūsu Pasaule uzskata jūs cienīgu doties atpūsties ne tikai uz Spāniju, bet gan Cote d’ Azur?

Un tā, musu vēlēšanās ir skaidri noformulēta un pierakstīta. Visi 6 noteikumi ir pilnībā ievēroti. Un kas tālāk? Tālāk vajag mierīgi palaist vēlmi Visumā un pat gandrīz par to aizmirst. Pārdzīvojumi un uzmācošas domas tikai traucēs jūsu vēlmes piepildīšanos. Tāpēc pastāv

Izlasi: Veids kā ļoti ātri un vienkārši piepildīt vēlēšanās katrai Zodiaka zīmei

Noteikums Nr. 7.

Neieciklējieties uz vēlmi.  Palaidiet to, bet rīkojieties!

Tas nenozīmē, ka tagad var, kā pasakā, apgulties uz krāsns un gaidīt sapņa piepildīšanos. Nē! Zem guļoša akmens ūdens netek! Visums var sniegt jums brīnišķīgas iespējas, bet bez jūsu rīcības tās nespēs pārvērsties par vēlamo rezultātu.

dieviete

Leave a Comment