Pieredzes stāsti, cik ilgi gaidīt līdz pārgulēt ar vīrieti?

Viņa gaidīja… Sešas nedēļas, līdz viņu desmitajam randiņam

Emma un Henrijs Hanti dzīvo Alsagerā, Češīrā. Emma ir 35 gadus veca mājsaimniece un viena bērna māmiņa. Henrijs ir 33 gadus vecs darījumu menedžeris.

Kad es izvēlējos pārgulēt ar Henriju, es jau biju līdz ausīm viņā iemīlējusies, un domāju, ka viņš tieši tāpat domāja par mani. Mēs jau no pirmā vārda ļoti labi satikām. Tomēr, uzreiz es ar viņu nepārgulētu, es tā nerīkojos.

Sešu nedēļu ilga gaidīšana lika man novērtēt visas mazās lietas, ko es vēl šodien viņā mīlu. Mums patika nesteigties , seksa gaidīšana bija tik aizraujoša.

Es atzīšos, tas nebūt nebija vienkārši, tik ilgi gaidīt, jo man viņš ļoti patika. Bet došanās uz randiņiem bija tik jauka. Un es nemainītu to, kā mēs satikāmies.

Mēs atradām viens otru internetā, iepazīšanās portālā, pirmais randiņš bija Altonas Torņos. Mēs kliedzām katrā atrakciju parka kalniņā, un es sapratu, ka esmu satikusi vīrieti, ko vēlos savā dzīvē.

Es viņu nevarēju aicināt pie sevis, jo es biju studente, kas dzīvo pie vecākiem, bet viņam bija māja, tādēļ mūs nekas neatturēja. Mēs to varējām darīt jebkurā brīdī – bet intriģējoša ir tā “vai tas notiks šonakt?” sajūta.

Es varēju manīt, ka mēs kļūstam tuvāki. Mēs daudz skūpstījāmies! Tad, kādu dienu, pēc kopīgām vakariņām, mēs devāmies pie viņa un tā šķita kā visdabiskākā lieta pasaulē, tas bija mūsu attiecību nākamais solis.

Sekss bija kūkas garnējums – ķirsītis uz tās. 2012. gadā mēs apprecējāmies un, vēl aizvien, esam ļoti laimīgi.

Viņa gaidīja…Divas nedēļas, līdz viņu ceturtajam randiņam

37 gadus vecā veikala menedžere, Emma Sautvarda un viņas topošais, 38 gadus vecais vīrs, Deivids Būts, kas ir noliktavas pārzinis dzīvo Pontefraktā, Rietumjorkšīrā.

Man ir bijuši vienas nakts sakari (gan dzērumā, gan skaidrā), esmu gaidījusi arī gadiem ilgi, lai pārgulētu ar partneri un ir bijis viss starp šīm divām galējībām, bet ar Deividu, mēs abi jutāmies kā radīti viens otram, tādēļ ar seksu bija mazliet jāpagaida.

Tas bija vienkārši. Es zināju, ka es vēlos attiecības ar viņu un, lai arī tas izklausās dīvaini, sekss varēja to sabojāt.

Viss sākās, kad draudzenes Facebook lapā, 2010. gadā, ieraudzīju Deivida bildi un nodomāju, ka viņš labi izskatās, tad es viņai pajautāju lai viņa mūs iepazīstina. Viņa tā arī izdarīja un drīz jau mēs abi sarakstījāmies. Viņš dzīvoja Pontefraktā un es biju Īrijā, bet grasījos atgriezties Jorkšīrā.

Pāris nedēļas vēlāk, es viņu uzaicināju uz savas dzimšanas dienas svinībām. Par spīti tam, ka viņš arī realitātē bija tik pat lielisks kā internetā, mēs pirmajā dienā neskūpstījāmies, patiesību sakot, viņš pat palika nakšņot pie manas draudzenes. Mums ļoti ātri radās stipras jūtas vienam pret otru, bet pirms mēs metāmies gultā, vēlējāmies nostiprināt attiecību pamatus.

Nevēlējāmies sabojāt kaut ko brīnišķīgu. Kā arī, mēs abi pagātnē esam cietuši, tādēļ, vēlējāmies arī katrs sevi pasargāt. Nedēļu vēlāk, viņš mani sagaidīja stacijā, mana māja vēl nebija gatava, tādēļ es ievācos viesnīcā – tur viss bija gatavs seksam, bet mēs vienalga nolēmām vēl pagaidīt.

Un, es varu atklāti teikt, ka gaidīšana bija tā vērta!

Nākamajā mēnesī, piecus gadus pēc mūsu pirmā randiņa, es beidzot kļūšu par Būta kundzi. Tas ir lieliski!

Viņa gaidīja…Aptuveni sešas stundas, un nekautrējās to darīt pirmajā randiņā

30 gadus vecā Olga Frankova ir jau divus gadus precēta ar savu 27 gadus veco vīru, Rafaelu, viņi dzīvo Austrumlondonā. Olga strādā investīciju bankā un Rafaels aksesuāru izplatīšanas uzņēmumā.

Bija 2009. gada marts, kad es kopā ar divām draudzenēm devos apciemot kādu senu draudzeni, kas dzīvoja Krakovā, Polijā. Mēs izdomājām doties uz naktsklubu un nebijām tur ilgi, kad ar mani sāka dejot pievilcīgs vīrietis.

Sākumā es vēlējos viņu atšūt, bet manas draudzenes pierunāja mani ar viņu dejot. Viņš teica, ka viņu sauc Rafaels un tad mēs devāmies pie bāra, lai iedzertu. Mēs sākām runāt un, kā izrādījās, arī viņš nebija vietējais. Viņš ir austrietis un devās uz Poliju kopā ar draugiem, lai atpūstos.

Viņš bija tik jauks – valdzinošs, mīļš un laipns – es jutu, ka mana sirds dauzās kā negudra. Man viņš ļoti patika. Mums bija daudz kas kopējs, turklāt, viņš bija inteliģents un asprātīgs. Plkst. 3:00, viņš vaicāja, vai es nevēlos doties ar viņu uz dzīvokli, ko viņš ar draugiem ir noīrējis, es piekritu. Es nevēlējos, lai vakars tik ātri beidzās.

Mēs iegājām diennakts veikalā un iegādājāmies šampānieti, atceros, ka knapi iegājām mājās, jo visu laiku skūpstījāmies. Mums bija ļoti romantiska burbuļvanna un tad mēs mīlējāmies.

Es atceros, ka viņš teica, ka es esmu tāda meitene, ar kuru viņš vēlas būt kopā. Es nekad agrāk neko tādu nebiju darījusi, bet tas šķita tik pareizi. Nākamajā dienā man vajadzēja doties prom, tādēļ mēs samainījāmies ar kontaktinformāciju. Es pieķēru sevi domājam, “ja nu viņš man nekad nepiezvana?”

Es nolēmu pieņemt to kā brīnišķīgu pieredzi arī tad, ja viņš ar mani nesazināsies.

Tomēr, kad pēc pāris dienām nonācu mājās, mani jau gaidīja e-pasta vēstule. Tā bija no Rafaela. Mēs sazvanījāmies, un jau pēc mēneša viņš atbrauca pie manis ciemos uz 10 dienām. Kad viņam bija jādodas prom, mēs pateicām, ka mīlam viens otru. Es biju sajūsmināta un pārsteigta.

Bija ļoti grūti dzīvot šķirti, mēs mēģinājām tikties reizi mēnesī, bet pēc viena gada, Rafaels atrada darbu netālu no manas mājas un mēs dzīvojām kopā. Vēl gadu vēlāk, darba dēļ es pārcēlos uz Londonu, kur mēs 2012. gada decembrī apprecējāmies.

Iepriekš es būtu saraukusi uzacis un pacēlusi gaisā degunu, izdzirdot, ka sieviete ar vīrieti pārgulējusi pirmajā randiņā, bet, dažkārt, sirds vienkārši pārņem vadību. Un, kad es paskatos uz savu brīnišķīgo vīru, es nedomāju, ka tas bija slikti darīts.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment