Pievērsiet uzmanību savārgumam: 5 lietas, par kurām šis stāvoklis brīdina

Diezgan bieži vienkāršs savārgums var būt simptoms kaut kam sliktākam. Speciālisti runāja par to, ko īsti mūsu ķermenis mums ar šādu signālu var norādīt.

Slikta pašsajūta ir pastāvīgs nogurums, letarģija, miegainība. Tas ir fizisks un garīgs izsīkums, kas dažkārt ilgst nevis dienas, bet nedēļas vai pat mēnešus. Tālāk ir aprakstīti iemesli, kas faktiski var izraisīt šādu stāvokli ilgstošā formā.

Lāsts vai ļauna acs

Pirmā lieta, kam jāpievērš uzmanība, ir ienaidnieku klātbūtne. Dažreiz savārgums var izraisīt bīstamu tumšo rituālu, ko sauc par zagļiem. Šis ir viena lāstu šķirnēm. Jūs varētu vienkārši apjukt, bet ļaunā acs gandrīz vienmēr pēc kāda laika pāriet pati no sevis, taču jums būs jācīnās pret lāstiem. Lai to izdarītu, varat sazināties ar speciālistu vai izmantot ekspertu padomu. Jebkura negatīva enerģijas ietekme neizbēgami ietekmē cilvēka produktivitāti un viņa garastāvokli, tikai veidojot ļoti bēdīgi slaveno savārgumu.

Enerģijas vampīru klātbūtne vidē

Mums apkārt ir daudz negatīvu toksisku cilvēku, kuri var baroties ar mūsu enerģiju. Viņi var apzināti mūs provocēt, manipulēt ar mums, vai arī viņi vienkārši var būt blakus, lai smalki barotu no mūsu negatīvajām emocijām. Jūs vienmēr varat izmantot amuletus pret šādiem cilvēkiem, bet vēl labāk būtu iemācīties ieklausīties savās jūtās blakus tam vai citam cilvēkam. Ja no viņa izplūst negatīvisms un katru reizi pēc tikšanās ar viņu jūtaties izsmelts un slikti, tad jums ir jāpamet šī persona, pārtraucot ar viņu sazināties. Ja pastāvīgais savārgums nekavējoties pāriet, tad problēmas avots bija viņš.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Atcerieties, ka šādi cilvēki var būt mūsu tuvākie radinieki. Ja tas ir kāds no jūsu vecākiem vai vecmāmiņa, vectēvs, onkulis, tante un tā tālāk, vienkārši samaziniet saziņas biežumu ar viņiem līdz minimumam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment