Pigmentācija uz sejas: Pieci dabīgi līdzekļi, kas uzveiks tumšos plankumus

Pigmentācija uz sejas

Pigmentācija uz sejas, jeb tā saucamie vecuma plankumi ir uzveicami ar pieciem dabīgiem līdzekļiem! 

Seja – vēlamies mēs to vai nē – vēsta par mūsu vecumu un Vese***as stāvokli, atklājot nevēlamus noslēpumus. Viens no tiem ir hiperpigmentācija, kas parādās dažādu Vese***as problēmu vai vienkārši vecuma dēļ.

Pret tumšajiem plankumiem, kurus ne katrs meikaps var nomaskēt, palīdz dārgi balinošie krēmi. Taču tikpat labi var līdzēt arī dabīgie līdzekļi, kas nopērkami par nieka naudu.

Lasi arī: Tumši plankumi uz ādas: atbrīvojies no tiem ar šo līdzekli – dabīga recepte

1. Pigmentācija uz sejas: Ābolu etiķis

Ābolu etiķis satur veselu kompleksu dabīgu vielu, kas veicina ādas attīrīšanu un atjaunināšanu. Tā īpašības palīdz arī hiperpigmentācijas gadījumā. Vienkārši uzklājiet ābolu etiķi uz pigmentācijas plankumiem ar vates plāksnītes palīdzību. Dariet to regulāri vienu mēnesi. Ja jums ir pārāk jutīga āda un tīra etiķa uzklāšana izraisa dedzināšanu, varat to nedaudz sajaukt ar ūdeni.

 

Pigmentācija uz sejas

2. Jēli kartupeļi

Kartupeļi satur daudz vērtīgu vielu, tostarp vitamīnu B, kas aktivizē ādas šūnu atjaunošanos, un nikotinamīdu, kas zināms ar savām balinošajām īpašībām. Ieteicams ierīvēt seju ar jēla kartupeļa gabaliņu 3-4 reizes dienā pa 10 minūtēm. Ja jums ir pārāk sausa āda, kartupeļa gabaliņu var nedaudz samitrināt ar ūdeni.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vēl 2 metodes un līdzekļus

Leave a Comment