Pigmentācija uz sejas: Pieci dabīgi līdzekļi, kas uzveiks tumšos plankumus

3. Pigmentācija uz sejas: Dabīgais bezpiedevu jogurts

Dabīgais jogurts ir lielisks līdzeklis sejas ādas ārstēšanai. Tas satur pienskābi, kas ļoti maigi un efektīvi noņem atmirušās ādas šūnas, mīkstina ādu un balina plankumus. Lai jogurts iedarbotos ar maksimālu labumu, vienkārši uzklājiet to uz sejas tumšajiem plankumiem kā masku un turiet 20 minūtes. Efektu redzēsiet jau pēc pāris procedūrām.

4. Alveja

Ār*tnieciskā alveja ir izcils līdzeklis, kas palīdz ne tikai pret apdegumiem un citām ādas problēmām. Alveja satur fermentus, kas noņem atmirušās šūnas, aktivizē ādas reģenerāciju un palīdz atbrīvoties no pigmentācijas plankumiem. Speciālisti iesaka katru dienu uz nakti uzklāt alvejas sulu uz pigmentācijas plankumiem.

Lasi arī: Tumši plankumi uz ādas: atbrīvojies no tiem ar šo līdzekli – dabīga recepte

5. Kurkuma

Kurkuma ir ne tikai iecienīta garšviela, bet arī lielisks ārstniecības līdzeklis sejai. Tai piemīt arī spēcīgas pretiekaisuma īpašības. Dabīgās kosmētikas atbalstītāji iesaka kurkumu uzklāt uz sejas kā masku reizi nedēļā. Tas ne tikai uzlabos ādas stāvokli, bet arī palīdzēs mazināt pigmentācijas plankumus.

Arī interesanti: Ar šo līdzekli viņš mazgājis savu seju, bet viņa meita nespēja noticēt tam, ka tagad viņš izskatās jaunāks par viņu! Atvadieties no krunciņām, pinnēm un pigmenta plankumiem! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

 

la.lv

Leave a Comment