Pilnīga un precīzākā eksperta Konstantīna Daragana prognoze par to, kas civilizāciju sagaida tuvākajā nākotnē

Par savu dzimteni Ukrainu Konstantīns Daragans stāsta, ka to gaida lielas pārmaiņas. Ukraina ir ļoti mainījusies pēc Maidana 2013. gadā. Viņa kļuva vienotāka un stiprāka. Militārais konflikts, kas ilgst vairāk nekā 9 gadus, drīz beigsies. Visticamāk, tas notiks 2024. Vismaz tieši šādu notikumu attīstību Konstantīns redz Ukrainai. Īpašu uzmanību viņš pievērš Krimai. Krimu līdz 2025. gadam gaida lieli satricinājumi. Līdz tam laikam visi feodāļi, kas to apdzīvoja, būs pametuši Krimu.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada novembrī, lai nesabojātu savu laimi!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmes, kurām veiksies 2023. gada novembrī- jums smaidīs neredzēta veiksme!

Protams, šāda prognoze Ukrainai ir diezgan acīmredzama. Tajā pašā laikā Luganskas apgabalā dzimušais Konstantīns Daraganovs ilgstoši dzīvo Maskavā un sadarbojas ar specdienestiem. Viņa prognozes vienmēr tiek pasniegtas Krievijas politiskajai elitei izdevīgā veidā. Viņš pats jau sen ir kļuvis par šo eliti. Bet kā notikumi attīstīsies Zaļā Koka Pūķa gadā, mēs redzēsim jau pēc dažiem mēnešiem. Un tad būs skaidrs, kuram būs 2024. gads un kurš pielāgosies dzīvei jaunos pasaules apstākļos.

Kā jūs jūtaties par astroloģiskajām prognozēm un visādiem pareģojumiem? Raksti komentāros savu attieksmi pret zvaigžņu ekspertiem un zīlniekiem. Varbūt jūs zināt kādu citu interesantu prognozi 2024. gadam.

Leave a Comment