Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Gaisa elements: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Nākamās dienas nesola neveiksmes gaisa elementa pārstāvjiem. Tomēr dažiem būtu jāanalizē kļūdas, kas veiktas 2018. gadā, lai nākotnē tās neatkārtotu.

Lasi arī: Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Nākamās dienas Dvīņiem un Ūdensvīram ir sagatavojušas nopietnu šķērsli, pārvarot, ko šo zvaigznāju pārstāvji var mainīt savu dzīvi. Astrologi brīdina, ka 2018. gada beigās Dvīņiem un Ūdensvīram nav ieteicams būtiski mainīt viņu dzīvi, piemēram, meklēt jaunu darbu vai šķirties ar savu mīļoto. Šīm pārmaiņām ir jāsagatavojas un jāīsteno apzināti labāk Jaunajā gadā.

Svaru neatlaidība un centība nebija veltīgas, jo viņu centienu rezultāti būs pamanāmi 2018. gada beigās. Iespējams, starp citu, nelielas izmaiņas personīgajā sfērā.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Dažiem ūdens elementu pārstāvjiem 2018. gads bija īpaši sarežģīts. Bet veiksme atgriezīsies un  atkal spēkus atgūsiet pēdējos mēnešos. Tāpēc mērķus vēl var sasniegt.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju horoskops – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Vēzis un Zivis nedrīkst izvirzīt vērienīgus plānus gada pēdējām dienām, jo ​​tas neradīs pozitīvu rezultātu. Dažas problēmas un konflikti tiks atrisināti paši vai ar citu cilvēku palīdzību. Sakarā ar aizejošā gada notikumiem, Vēža emocionālais stāvoklis var strauji pasliktināties. Tomēr šī zvaigznāja pārstāvji varēs iegūt atbalstu no nepazīstamas personas.

Horoskops sola Skorpioniem izmaiņas personīgajā dzīves sfērā. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kuri gada laikā centās atrast savu dvēseļu draugu vai tiem, kuri domā par pašreizējo attiecību pārtraukšanu. Ir vērts pievērst uzmanību zīmēm no augšas, jo daudzas no tām var norādīt uz jaunu mīlestību. Tomēr astrologi brīdina, ka neuzmanīgus Skorpionus sagaida finansiāli zaudējumi, kas nozīmē, ka jebkura jauna iepazīšanās var izrādīties krāpšana.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment