Podologi pastāstīja, kādus apavus vasarā labāk nevilkt, jo tā ir sliktākā izvēle

Kāju pirkstu nedabiskas kustības, ko izraisa flip flop iešļucenes uz kājām, izraisa piespiedu cīpslu kontraktūru. Nestabili apavi var izraisīt sāpes ne tikai pēdās, bet arī gūžas locītavās, kā arī mugurkaulā. Pareiza poza ir sabojāta.

Atvērtie apavi nepasargā pēdas no sasitumiem, griezumiem un kukaiņu kodumiem. Ilgstoši valkājot iešļūcenes, cilvēka gaitā rodas izmaiņas, kas pārvēršas par ieradumu kratīt kājas un staigāt, nenoceļot tās no virsmas.

Ievērojami palielinās risks paklupt, zaudēt līdzsvaru un nokrist: cilvēks koncentrē uzmanību uz apaviem, kas viņam slikti turas, nevis kontrolē virsmu, pa kuru viņš pārvietojas.

Lasi arī: Numeroloģija mīlestības sardzē: skaitļi parādīs, cik ilgi attiecības turpināsies

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Kam ir piemēroti vieglie vasaras apavi?

Vasaras flip-flop iešļūcenes ir lieliski piemērots, lai dotos uz baseinu vai pastaigātos pa pludmali. Daži to veidi ir izgatavoti no ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem. Čības ir viegli uzvilkt un novilkt. Tās lieliski mazgāt, no tām viegli izbērt smiltis.

Pēdas tajās ir maksimāli atvērtas un labi vēdināmas. Ir daudz šādu apavu modeļu, un daži veidi ir izgatavoti no ūdensnecaurlaidīgiem materiāliem. Jūs vienmēr varat atrast pāri, kas atbilst jūsu budžetam.

Bet ikdienā labāk izvēlēties alternatīvu parastajām flip-flop iešļūcenēm un aizstāt tās ar sandalēm vai modeļiem ar siksniņām. Un ieteicams staigāt pa māju basām kājām vai zeķēs.

Leave a Comment