Prognoze 2023. gada 13. oktobrim: Lauvām jāuzmana uzturs, Zivīm – jāmaina vide

♌ Lauva

Šodien tev nebūs vajadzīgas ambīcijas, diena būs rutīnas piepildīta. Labāk nepieļaut lielus izdevumus, pretējā gadījumā jūs vēlāk nožēlosit pirkumu.

♍ Jaunava

Fortūna jau nolēmusi pagriezt seju pret tevi, bet pagaidām viņa stāv puspagriezusies. Neuzņemieties sarežģītas lietas un liela mēroga projektus, tam vēl nav pienācis laiks. Šodien nodibinātās draudzības ilgs ļoti ilgu laiku.

♎ Svari

Šodien tev būs jāstrādā kāda cita labā, samierinies ar šo situāciju. Tas, kas ar tevi notiek, ir vērtīgas pieredzes pamatā, kas noderēs nākotnē. Attiecībās ar partneri nāksies brist cauri miglai un nenoteiktībai.

♏ Skorpions

Daži plāni šodien būs jāatliek uz rītdienu. Priekšnieks var izvirzīt nepamatotas pretenzijas, mēģināt atrast ar viņu kopīgu valodu. Pavadiet pēcpusdienu mājās ērtā vidē.

♐ Strēlnieks

Šodien tu vari izstrādāt stratēģiju un veidot plānus, taču ir pāragri rīkoties. Esi pacietīgs. Sargājiet sevi no saaukstēšanās, esiet uzmanīgi, strādājot ar elektroierīcēm un asiem priekšmetiem.

Lasi arī: Piektdiena, 13. datums: trīs galvenie brīdinājumi katrai zvaigžņu zīmei

Lasi arī: Kāds gaišreģis no Norvēģijas pastāstīja, kāds trieciens drīzumā nāks pār cilvēci

♑ Mežāzis

Lieli sasniegumi vēl nav sasniegti. Mazas lietas prasa jūsu uzmanību. Izpētiet finanšu jautājumu, pastāv lielas iespējas noslēgt izdevīgu darījumu. Vakarā vēlēsies izklaidēties patīkamā kompānijā.

♒ Ūdensvīrs

Šodien vari uzlabot savas profesionālās prasmes vai analizēt jaunu informāciju. Veidojiet kontaktus ar cilvēkiem, un jūsu panākumi dubultosies. Labāk atturēties no ceļošanas iespējamo traumu riska dēļ.

♓ Zivis

Steiga ir slikts sabiedrotais, dariet lietas mēreni. Zināt, kā aizstāvēt savu viedokli strīdā ar pretiniekiem. Šodien jūs daudziem patīkat, bet jūs nevienam nepatīkat.

Leave a Comment