Prognoze 2023. gada 15. novembrim: Auniem jaunas iespējas, Strēlniekus rezultāti iepriecinās!

♈ Auns

Šodien par stabilitāti varam tikai sapņot, notikumi griezīsies kā kaleidoskopā. Nāksies atteikties no dažiem plāniem, taču tam nevajadzētu tevi apbēdināt – viesulī, kas sasists, var atrast arī priekšrocības, ieraugot jaunas perspektīvas. Pēcpusdienā centies mazāk kontaktēties ar cilvēkiem, spriedze liks par sevi manīt un būsi aizkaitināts.

♉ Vērsis

Lieliska diena sarunām, personiskai komunikācijai un jaunām paziņām. Iespējami negaidīti naudas saņemšanas gadījumi – iespējams, tas būs bonuss, neplānota peļņa, tuvinieku palīdzība vai pat laimests. Padomājiet, kā saņemto summu izmantot ar vislielāko labumu.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 13. novembra līdz 19. novembrim: šis periods var sagādāt patīkamus pārsteigumus!

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Čūskas gadā

♊ Dvīņi

Šodien veiksme tevi pavada biznesa sfērā. Sarunas, darījumu slēgšana, jaunu partneru meklēšana – visur būsiet vislabākajā veidā. Taču ģimenē var rasties problēmas – kāds notikums liks pavadīt daudz laika strīdiem un risinājuma meklējumiem.

♋ Vēzis

Pārmērīgu aktivitāti nomainīja nogurums, kas bija gaidāms. Nepiespied sevi rīkoties kā iepriekš, tev ir nepieciešama atpūta. Nodarbojies tikai ar svarīgākajām lietām, pārējo atstāj uz citu dienu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment