Prognoze 2023. gada 15. novembrim: Auniem jaunas iespējas, Strēlniekus rezultāti iepriecinās!

♌ Lauva

Lietas joprojām “strēgst”, un brīdis, kad ir jāmaina stratēģija un kaut kā tās “jāspiež”, vēl nav pienācis. Esiet pacietīgs un gaidiet, kad situācija atrisināsies, nedusmojies un nevaino citus, tā ir tikai sakritība.

♍ Jaunava

Nedēļas vidū zvaigznes brīdina par lielu veselības pasliktināšanās iespējamību. Jūs nevarat ignorēt brīdinājuma zīmes, īpaši, ja ciešat no hroniskām slimībām.

♎ Svari

Trešdien jūsu gremošanas sistēma var jums neizdoties; tagad tā ir īpaši neaizsargāta. Lai neizprovocētu slimības, izvairieties no ēdināšanas vietām un nepārēdieties. Un nemēģiniet pārtiku, ko nekad iepriekš neesat ēdis — arī pārtikas alerģiju risks ir diezgan augsts.

♏ Skorpions

Tu esi aktīvs un aktīvs, gatavs pārvarēt šķēršļus un bez apstājas doties pretī savam mērķim. Tas noteikti ļaus jums virzīties uz priekšu biznesā, taču tas var būt ļoti nogurdinoši. Uzraugiet, kā jūtaties, ja esat noguris, paņemiet pārtraukumu, pretējā gadījumā līdz dienas beigām būsiet noguris.

♐ Strēlnieks

Pat ja jums šķiet, ka uzdevums, kuram šodien grasāties veltīties, nenesīs lielus panākumus, uzņemieties to ar entuziasmu! Šajā gadījumā daudz ko izšķir tava iekšējā attieksme, un tava aktivitāte un pārliecība var sakustināt kalnus.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 13. novembra līdz 19. novembrim: šis periods var sagādāt patīkamus pārsteigumus!

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Čūskas gadā

♑ Mežāzis

Pārmērīga atklātība var atspēlēties pret jums. Mazāk dalieties savos plānos, neizpaužiet citu cilvēku noslēpumus, nepļāpājiet par draugiem. It īpaši, ja ne pārāk labi pazīsti otru cilvēku. Iespējams, ka viņš izmantos šo informāciju, lai kaitētu jums.

♒ Ūdensvīrs

Šajā dienā jūs panāksiet vienošanos ar jebkuru cilvēku – jūsu šarmam nav šķēršļu! Izmantojiet to maksimāli, izveidojiet sakarus, “būvējiet tiltus” ar īstajiem cilvēkiem, piesaistiet palīgus un domubiedrus. Bet neaizmirstiet par savu personīgo dzīvi, vide ir labvēlīga romantikai.

♓ Zivis

Trešdien nekas iecerētais netiks paveikts, radīsies neparedzēti šķēršļi. Sliktākais, ko varat darīt, ir turpināt braukt krastā, mēģinot nojaukt barjeras. Labāk apstājieties un padomājiet, kā tās apiet.

Leave a Comment