Prognoze 2023. gada 18. novembrim: Vērsis būs aizņemts ar sevi, Svari būs uz mīlestības spārniem!

♌ Lauva

Sestdien nevajag visu darīt vienam, tas novedīs pie pārslodzes. Dalieties pienākumos ar citiem un pēcpusdienā atrodiet laiku, lai sazinātos ar cilvēkiem, kas jums patīk.

♍ Jaunava

Sestdien labāk nekavējoties atteikties no biznesa aktivitātēm – visi vai gandrīz visi plāni izgāzīsies. Protams, jūs nevarēsiet mainīt notikumu gaitu, un, ja tas tā ir, tad nav jēgas sākt, jūs tikai nogursit bezjēdzīgajā burzmā. Pavadiet šo dienu ar saviem mīļajiem, tik maz esat kopā.

♎ Svari

Sestdien tavas analītiskās spējas nav tās labākās, taču tava intuīcija ir spēcīgāka nekā jebkad agrāk. Paļaujieties uz viņu, viņa jūs nepievils! Un sports un nesteidzīga vakara pastaiga palīdzēs atbrīvoties no radušās spriedzes.

♏ Skorpions

Šajā dienā būs jāpaātrina, lai visu paveiktu – no rīta ķeries pie lietas. Šajā procesā jūs atklāsiet, ka jums būs jādara vairāk, nekā gaidījāt, un visi jautājumi būs steidzami. Lai samazinātu kļūdu risku, vispirms rūpīgi pārdomājiet, kā tiksiet galā ar šo vai citu jautājumu, un tad sāciet to risināt.

♐ Strēlnieks

Tas ir tieši tas gadījums, kad nevarat noklusēt problēmu – identificējiet visu, kas jums nepatīk. Taču esiet gatavi tam, ka pretiniekam būs daudz argumentu, kurus nevar ignorēt, un jums būs jāmeklē kompromiss.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26. novembrim: esiet uzmanīgi, jūsu nauda var būt apdraudēta!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26.novembrim: daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

♑ Mežāzis

Veiksme pavada tos, kuri nolemj nodarboties ar pašattīstību – ātri un viegli uzzināsiet pat vissarežģītāko informāciju. Pēcpusdienā atpūtiniet smadzenes, dodieties ciemos vai apmeklējiet trokšņainu, pārpildītu pasākumu.

♒ Ūdensvīrs

Sestdien būs jārisina ne tikai savas, bet arī citu problēmas. Diena būs drudžaina un nervoza, taču nevajag atteikt palīdzību tiem, kas pie tevis vēršas. Vakaru velti kam patīkamam, sagādā sev baudu.

♓ Zivis

Jūsu dvēselē ir izveidojusies trausla harmonija, un jums tā ir jāuztur, pretējā gadījumā jūs “ieslīdīsit” melanholijā. Dodieties uz ballīti, uz kino, uz atrakciju parku, jebkur, kur tas ir jautri un bezrūpīgi! Un arī palutiniet sevi ar dāvanu, iegādājieties kaut ko savai dvēselei.

Leave a Comment