Prognoze 2023. gada 2. decembrim: Auns saņems pārmetumus, Strēlnieks – svarīgas ziņas!

♈ Auns

Dažreiz jūs varat būt pārāk jūtīgs un uztvert kritiku pie sirds. Tikmēr kāpēc tev rūp, ko par tevi domā svešinieki? Apspiediet vēlmi atbildēt ar spēcīgiem vārdiem un pārejiet uz saziņu ar cilvēkiem, kas jums rūp.

♉ Vērsis

Tuvākajā laikā no finansiālām grūtībām varēsi izvairīties tikai tad, ja pareizi pārvaldīsi to summu, kas tev šobrīd ir. Sastādi izdevumu sarakstu vismaz nedēļu iepriekš, veic nepieciešamos pirkumus, apmaksā rēķinus. Un noteikti palutini sevi ar dāvanu, pat ja naudas pietiktu tikai kādam jaukam sīkumam.

Lasi arī: Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada decembrim: lai laimi nenogrieztu un piesaistītu veiksmi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

♊ Dvīņi

Šodien jums nevajadzētu sēdēt mājās – pavadīt laiku socializējoties, doties ciemos, apmeklēt trokšņainu pārpildītu pasākumu. Zvaigznes sola jums noderīgas paziņas, un vientuļie zīmes pārstāvji var rēķināties ar romantiskiem piedzīvojumiem.

♋ Vēzis

Sestdien tava rīcība izraisīs kāda neapmierinātību, aizskarsi citu intereses. Neskatoties uz to, ka šajā dienā tev nepārprotami nebūs laika kārtot lietas, neignorējiet sūdzības un mēģiniet “atrisināt” situāciju pēc iespējas pareizāk un atrast abām pusēm piemērotu risinājumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment