Matu krāsošanas mēness kalendārs 2023. gada decembrim: jauns imidžs, jaunas iespējas

Ar Mēness matu krāsošanas kalendāru pirmajam ziemas mēnesim ikviens varēs izvēlēties sev piemērotāko laiku pārvērtībām un drosmīgiem eksperimentiem. Zvaigžņu eksperti pastāstīs, kuras decembra dienas ir vispiemērotākās stilista apmeklējumam, un kurā laikā vajadzētu rūpēties par cirtām un izvairīties no krāsas maiņas.

Eksperimentēšana ar matu krāsu ziemas sākumā var būt īsts piedzīvojums. Ievērojot Mēness kalendāra vadlīnijas, jūs varat izmantot mēness enerģiju, lai radītu pievilcīgu izskatu, kas atspoguļos jūsu personību un stilu. Zvaigžņu eksperti mudina nebaidīties no pārmaiņām, kas pozitīvi ietekmēs pašcieņu un dos drosmi. Ir svarīgi gadu noslēgt labā noskaņojumā, kas nozīmē, ka ir jāizvēlas optimālais laiks pārvērtībām.

1. decembris: dilstošais Mēness Vēža zvaigznājā rada ideālus apstākļus krāsošanai. Šajā dienā Mēness ietekme veicina matu nostiprināšanos un augšanu. Eksperimentēšana ar siltiem gaišiem toņiem mīkstinās jūsu raksturu un palīdzēs piesaistīt veiksmi mīlestības jomā.

2., 3. decembris: Lauvas zvaigznājā mēness dilst, un šis laiks ir labvēlīgs drosmīgiem lēmumiem un spilgtām pārmaiņām. Spilgta un atmiņā paliekoša tēla veidošana mūsdienās ir laba ideja, taču svarīgi ir izmantot dabīgas krāsvielas, kas maigi iedarbojas uz matu struktūru un to netraucē. Sarkanās vai medus nokrāsas dos veiksmi.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lasi arī: Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada decembrim: lai laimi nenogrieztu un piesaistītu veiksmi!

4., 5., 6. decembris: Matu krāsošana novecojošā Mēness ietekmē Jaunavā prasa precizitāti. Tas nozīmē, ka ir svarīgi jebkuru sarežģītu krāsošanu uzticēt profesionālim un sava amata meistaram. Spilgti akcenti būs nepiemēroti, tāpēc, lai piesaistītu panākumus biznesa vidē, jāizvēlas šķipsnas krāsot toņos, kas ir tuvu dabiskajai matu krāsai.

7., 8. decembris: novecojošais Mēness Svaru zvaigznājā ietekmē garastāvokli un emocijas, izraisot baiļu un nenoteiktības sajūtu. Nav vēlams krāsot matus šādā laikā, lai pēc neilga laika rezultāts nepieviļ. Taču kopšanas procedūras būs izdevīgas un palīdzēs nostiprināt matus un padarīt tos vadāmus.

9., 10. un 11. decembris: Mēness turpina dilst, pārejot uz Skorpiona zvaigznāju. Šis periods ir piemērots drosmīgiem krāsošanas eksperimentiem. Krāsa kalpos ilgi, tāpēc īslaicīgam rezultātam labāk izmantot tonējošus balzāmus. Jauns tonis palīdzēs jums atraisīt jūsu radošo potenciālu un cīnīties pret iebiedētājiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment