Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Mūs gaida grūts, bet notikumiem bagāts periods: planētas veicinās naudas plūsmas. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kāda būs pirmā pilnā decembra nedēļa.

Nedēļa no 4. līdz 10. var būt nestabila. Venera pāries Skorpiona zīmē, kas nepavisam nepaver jums un man daudzsološas iespējas darba un finanšu jomā, jo mūsu enerģija strauji samazināsies un spēki ātri izsīks. Šajā sakarā speciālisti iesaka tās tērēt uzmanīgi un arī ietaupīt laiku. No otras puses, Merkurs joprojām ir spēcīgs, un tas ir jāizmanto. Ir svarīgi strādāt, bet ne līdz spēku izsīkumam. Pareizi nosakiet savas prioritātes un saglabājiet motivāciju.

Auns

Nepatikšanas Auniem var sākties jau pirmdien, tieši dienā, kad Veneras ietekme mainās uz negatīvu. Pozitīva domāšana un nelieli prieki palīdzēs saglabāt iekšējo līdzsvaru. Draudzīgs un ģimenes atbalsts šajā periodā palīdzēs atpūsties un ar optimismu raudzīties uz finansiālajām grūtībām. Zvaigžņu eksperti iesaka Auniem būt savāktākiem un nosvērtākiem.

Vērsis

Vēršiem laika posms no 4. līdz 10. decembrim būs laiks, kad pilnībā izpaudīsies viņu radošā daba. Veneras vājums nozīmē, ka nebūs iespējams tikt uz priekšu. Jums būs jābūt viltīgam. Ir pienācis laiks pabeigt ieilgušas lietas. Zvaigžņu eksperti iesaka Vērsim trenēt savu pārliecināšanas dāvanu, popularizējot savas idejas. Finansiālie panākumi Vērsi sagaida tur, kur nepieciešama nestandarta pieeja.

Lasi arī: Nagu griešana pēc Mēness kalendāra 2023. gada decembrī: pareizi griežot nagus, varēsiet piesaistīt sev laimi!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

Dvīņi

Dvīņiem nakts gaismekļi, diemžēl, nesola milzīgus naudas ienākumus. Taču jebkurš labdarības pasākums, radoša iniciatīva vai palīdzība kolēģiem būs ārkārtīgi pozitīva un efektīva. Citu atbalsts nesīs atzinību un stiprinās tavu reputāciju. Zvaigžņu eksperti iesaka nedēļu pavadīt profesionālās izaugsmes procesā. Veiksmīgi veiksies darbs pie sevis un jaunu zināšanu apgūšana.

Vēzis

Vēži decembra pirmo nedēļu pavadīs vājas enerģijas iespaidā. Tos var arī “apsegt” pagātne. Atgriezīsies vecās problēmas, nejauši atsāksies aizmirstās lietas, tiks atdzīvināti sen atmesti plāni. Neuztraucieties, jo dažās upēs varat iebraukt divas reizes un vienlaikus ar straumi izskalot līdz vēlamajam finansiālajam krastam. Daudziem šīs zīmes pārstāvjiem finanšu problēmu mākoņi izklīdīs.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment