Mēness matu griešanas kalendārs 2023. gada decembrim: lai laimi nenogrieztu un piesaistītu veiksmi!

Tuvojas 2023. gada pēdējais mēnesis, kuru svarīgi pavadīt labā noskaņojumā. Frizūra, kas veikta kādā no enerģētiski labvēlīgajām decembra dienām, palīdzēs saglabāt optimistisku noskaņojumu.

Jūsu tēla maiņa ir lielisks veids, kā pārveidot sevi un piesaistīt vajadzīgās pārmaiņas savā dzīvē. Zvaigžņu eksperti iesaka uzklausīt zvaigžņu padomus, lai labvēlīgās dienās nogrieztu matus un neatstumtu veiksmi. Jauna frizūra būs lielisks veids, kā cīnīties ar blūzu, vairos tavu pievilcību un būs lielisks veids, kā izpausties visai pasaulei.

1. decembris: pirmajā ziemas dienā Mēness samazināsies Vēža zvaigznājā. Šīs savienības ietekme, visticamāk, nebūs atbalstoša, tāpēc zvaigžņu eksperti iesaka izvairīties no matu griešanas. Šodien piemērotākas būs kopjošas un stiprinošas procedūras, kuras var veikt mājās.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. decembrim: taupiet savu enerģiju un izmantojiet to tikai lietderīgām lietām!

Lasi arī: Eņģeļu pulkstenis 2023. gada decembrim: lai augstākie spēki palīdz jums visās sfērās!

2., 3. decembris: matu griešana, kas veikta dilstoša Mēness laikā Lauvas zvaigznājā, uzlabos pievilcību un arī palīdzēs piesaistīt dzīvē finanšu plūsmas. Šajā periodā jums vajadzētu nogriezt matus no rīta un noteikti uzticieties profesionālim, lai iegūtu izcilu rezultātu.

4., 5., 6. decembris: Mēness Jaunavas zvaigznājā uzturēsies trīs dienas, bet tikai 4. ir piemērota matu griešanai. Šajā dienā piemērota būs jauna frizūra, un pēc friziera apmeklējuma tavas cirtas kļūs vadāmas un spīdīgas. 5. un 6. decembrī labāk atteikties no matu griezuma, lai nepalaistu garām finansiālus panākumus.

7., 8. decembris: novecojošās nakts zvaigznes ietekmē Svaru zvaigznājā piemērota būs matu griešana. Jauns izskats būs lielisks veids, kā cīnīties ar sliktu garastāvokli. Jaunais tēls kļūs par pozitīvu emociju avotu, sniegs drosmi pārvarēt īslaicīgas grūtības un palīdzēs piesaistīt interesantus cilvēkus savā dzīvē.

9., 10. un 11. decembris: Mēness turpina zaudēt spēku un pāriet uz Skorpiona zvaigznāju. Šīs dienas būs diezgan labvēlīgas enerģijas ziņā, kas nozīmē, ka varat droši vienoties ar savu stilistu. Īsas frizūras būs piemērotas. Kas papildinās aktivitāti un kļūs par lielisku motivatoru tiem, kam ir grūtības atbrīvoties no vēlmes atlikt lietas uz nenoteiktu laiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment