Prognoze 2023. gada 4. decembrim: Auniem jāiemācās daļu pienākumu nodot citiem, Jaunavai jāpiedomā pie sava izskata!

♈ Auns

Diena sāksies ar veiksmīgu darījumu pabeigšanu. Galvenais ir nenovērst uzmanību. Izvairies no iesaistīšanās intrigās. Var rasties problēmas ar mīļajiem, ja savos vārdos izrādīsi nesavaldību.

♉ Vērsis

Šodien jūs atkal kāpjat uz tā paša grābekļa. Tad nebrīnieties par virkni problēmu un nepatikšanām. Pēc pusdienām nāk periods, kas ir labvēlīgs garīgam darbam un radošām nodarbēm. Vakarā varat atpūsties patīkamā kompānijā.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: pareizi nosakot savas prioritātes, būs iespējams uzvarēt!

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: stabila nedēļa, ar nepatīkamiem pārsteigumiem!

♊ Dvīņi

Veiksmīga diena. Saņemsi atzinību par saviem profesionālajiem talantiem. Kāds būs apmierināts ar paaugstinājumu. Romantisks randiņš sniegs daudz pozitīvu emociju, attiecības var kļūt ilgstošas.

♋ Vēzis

Šodien tavs garastāvoklis mainās ik pēc 5 minūtēm. Turklāt paaugstinātu emocionalitāti veicina finansiālās grūtības. Dienas otrā puse izlīdzinās situāciju, relaksāciju nesīs komunikācija ar sev tīkamiem cilvēkiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment