Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: pareizi nosakot savas prioritātes, būs iespējams uzvarēt!

Nedēļā no 4. līdz 10. decembrim zvaigžņu situācija krasi mainīsies uz slikto pusi, taču zvaigžņu eksperti neiesaka krist panikā. Ir svarīgi vienkārši būt uzmanīgākam pret sevi un saviem pienākumiem, ievērojot vienkāršus ieteikumus.

Venēra 4. decembrī ieies Skorpiona zīmē, tāpēc mūsu enerģija strauji samazināsies. Tas, protams, ir ļoti slikti, taču iespējamība, ka viss paliks savās vietās, būs augstā līmenī tiem, kas prot pareizi noteikt prioritātes. Svarīgi arī atcerēties, ka cilvēku spēki nebūs bezgalīgi. Negatīvās attieksmes dēļ tie var izslīdēt cauri pirkstiem, tāpēc ir pienācis laiks noskaņoties uz labāko neatkarīgi no tā.

Auns

Aunam nekad nevajadzētu dalīties savās svarīgajās domās un vēlmēs ar citiem. Publiski runājot par plāniem, Auns var izraisīt skaudības straumi savā virzienā, un tas, savukārt, radīs daudzas problēmas darbā un dzīvē kopumā, jo cilvēkiem ar vāju Venēru ir jāturas pie jebkura salmiņa. motivācijas meklējumi. Atriebība un skaudība var kļūt par pašu salmiņu.

Vērsis

Planētas Vērsim dzīvi padarīs mazāk patīkamu. Precīzāk, par to mēs varam teikt “paldies” Venērai – mīlestības un dzīvības enerģijas planētai. Šonedēļ noteikti nevajadzētu apmeklēt sporta zāli vai pārāk fiziski pārpūlēties. Problēmas var rasties mīlas lietās, bet galvenokārt tiem Vēršiem, kuri atrodas dvēseles palīga meklējumos. Citiem būs mazāk grūtību, jo viņi varēs lūgt atbalstu.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri kļūs neizsakāmi bagāti 2023. gada decembrī: nesēdiet rokas klēpī salikuši!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: problemātisks periods, kurā ar visu būs jātiek galā pašiem

Dvīņi

Dvīņus, visticamāk, pārņems kāds iekšējs satraukums, taču viņu galvenais patrons Merkura personā joprojām ir spēcīgs, tāpēc situācija ar Venēru viņus pilnībā neskars. Zvaigžņu eksperti ziņo, ka nedēļā no 4. līdz 10. decembrim Dvīņiem viss, kas nepieciešams, lai būtu laimīgs, ir vienkārši pārvietoties pa nosisto taku un neizgudrot riteni no jauna, neuzņemties nekādas jaunas lietas bez īpaša mērķa.

Vēzis

Laika posmā no 4. līdz 10. decembrim Vēžiem var attīstīties tā sauktā tuneļredze, kad nekas apkārt nav redzams. Citiem vārdiem sakot, Vēži var nepamanīt apkārt notiekošo, lai gan vajadzētu. Fakts ir tāds, ka daži ārēji notikumi var atvērt Vēžiem acis, kļūt par viņiem kaut ko svarīgu un arī radīt viņos jaunu motivāciju. Zvaigžņu eksperti arī iesaka šīs zīmes cilvēkiem atrast līdzsvaru starp darbu un atpūtu. Pārmērīgs darbs būs ārkārtīgi bīstams.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment