Prognoze 2023. gada 4. novembrim: Dvīņiem jāttiecas uz pozitīvo, Strēlnieks varēs forši atpūsties!

♌ Lauva

Sestdien tavs ieskats un spēja saprast citus “pamāja ar roku” – mēdz izdarīt nepareizus secinājumus un visu uztvert naidīgi. Lai nepieļautu kļūdas un nesastrīdētos ar citiem, nesteidzieties apzīmēt un nogriezt no pleca, dodiet sev laiku pārdomām un pēc tam pieņemiet lēmumu.

♍ Jaunava

Sestdien zvaigznes stingri iesaka baudīt dzīvi. Jūs atradīsiet ilgi gaidīto harmoniju, ja ļausiet sev darīt to, kas jums patīk, komunicēsiet tikai ar patīkamiem un pozitīviem cilvēkiem un nedomāsiet par biznesu, rūpēm un nepatikšanām.

♎ Svari

Ir jāpalīdz citiem, bet ne uz sevis rēķina. Apkārtējie šodien var viegli iztikt bez tevis un paši atrisināt savas problēmas, un tavs uzdevums ir pabeigt lietas, ko esi ieplānojis šai dienai. Nepalaidiet garām izdevīgo brīdi, lai “notīrītu astes”, pretējā gadījumā vēlāk būs grūtāk atrast laiku.

♏ Skorpions

Jums ir jānovērš uzmanība un jāiegūst pozitīvas emocijas, un šodiena tam ir labvēlīga. Pavadiet sestdienu ar saviem mīļajiem, pavadiet laiku ar bērniem un vecākiem ģimenes locekļiem. Bet sazināties tikai pozitīvā veidā, ne vārda par problēmām, pagātnes kļūdām un ikdienas nepatikšanām.

♐ Strēlnieks

Nav labākā diena biznesa aktivitātēm, jums ir jāatgūstas, un labāk to darīt tuvinieku sabiedrībā. Pavadiet laiku kopā ar ģimeni, bet ne četrās sienās. Brauciet izklaidēties, dodieties ciemos, apciemojiet radus.

Lasi arī: Tamāras Globas prognoze 2023. gada novembrim: daudzi būs spiesti cīnīties ar šķēršļiem!

Lasi arī: Saules aktivitāte mūsdienās nes lielas pārmaiņas cilvēcei nākamo četru gadu laikā

♑ Mežāzis

Sestdien par biznesu labāk aizmirst un pat mājsaimniecības darbus labāk atlikt uz vēlāku laiku. Izgulieties, nesteidzīgi baudiet aromātisku kafiju, lasiet, skatieties savu iecienīto filmu. Un, ja nevēlaties sēdēt mājās, dodieties izklaidēties.

♒ Ūdensvīrs

Šodien vajadzētu parūpēties par savu veselību un pavadīt dienu mierā, pretējā gadījumā sabrukums ir tepat aiz stūra. Dariet tikai to, ko nevar atlikt, nesteidzieties un rīkojieties mēreni, un, ja iespējams, deleģējiet dažus pienākumus citiem.

♓ Zivis

Šajā dienā konfliktsituācijas jūs burtiski vajā – lai kur jūs dotos, jūs nonāksiet skandāla vidū. Tas jūs ļoti palēninās, dažreiz padarot jūs traku. Lai atjaunotu sirdsmieru, pavadiet laiku ar tiem, kurus mīlat.

Leave a Comment