Prognoze 2024. gada augustam no Andželas Pērlas: piemērots laiks, lai izprastu sevi un pieņemtu pareizos lēmumus saistībā ar savu nākotni!

Precīzi slavenās ezoteriķes Andželas Pērlas padomi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm vasaru noslēgt uz pozitīvas nots un piesaistīt pozitīvas pārmaiņas.

Savlaicīgs padoms būs labs palīgs laimes atrašanā.

Augusts ir lielisks mēnesis, lai atstātu pagātni aiz muguras, saliktu vajadzīgos punktus un pieņemtu lēmumus par nākotnes plāniem.

Andžela iesaka noskaņoties pozitīvisma vilnim, lai nesatraukties par nelielām nepatikšanām un viegli pārvarētu šķēršļus ceļā uz personīgo laimi.

Auns

Pēdējais vasaras mēnesis būs lielisks laiks komunikācijai. Auni saņems interesantus piedāvājumus, kas palīdzēs nodibināt kontaktus un iegūt noderīgus sakarus.

Retrograda Merkura ietekme nedaudz piebremzēs, bet tajā pašā laikā zvaigznāja pārstāvji varēs kaut ko pārtaisīt, atsākt iepriekš atliktās lietas un izbaudīt senu paziņu sabiedrību.

Vērsis

Vērsis saskarsies ar lietām, kas saistītas ar ģimeni, darbu un karjeras veidošanu. Augustā svarīgi pievērst uzmanību saviem plāniem, izpildīt prioritāros uzdevumus un neaizmirst par komunikāciju ar mīļajiem.

Ar darbu saistīti jautājumi nāks gaismā pēc Pilnmēness 19. augustā. Zvaigznes pārstāvji varēs sakārtot savas lietas un viegli kāpt pa karjeras kāpnēm.

Dvīņi

Augustā Dvīņus sagaida gari ceļojumi. Ceļojumu laikā zvaigznāja pārstāvji sastapsies ar interesantām paziņām, kas var kļūt par sākumu spēcīgai draudzībai, mīlestībai vai abpusēji izdevīgām biznesa attiecībām.

Lasi vēl: Kamēr ir pieejamas svaigas zemenes, izmēģiniet šo atsvaidzinošo vasaras recepti pusdienām, desertiem un brokastīm

Andžela iesaka savu enerģiju koncentrēt uz papildu zināšanu gūšanu, lai pretendētu uz  savu sapņu amatu un uzlabotu savu finansiālo situāciju.

Vēzis

Augustā Vēžiem vajadzētu pievērst uzmanību savam materiālajam stāvoklim. Šomēnes būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli ar aktīvu darbu, kā arī negaidītām dāvanām.

Vasaras mēneša otrā puse ir lielisks laiks partnerattiecību veidošanai un sakaru stiprināšanai darbā un biznesā. Andžela iesaka pievērst uzmanību ienākošajiem piedāvājumiem, lai neiekristu krāpnieku viltībās.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment