Prognoze 2024. gada augustam no Andželas Pērlas: piemērots laiks, lai izprastu sevi un pieņemtu pareizos lēmumus saistībā ar savu nākotni!

Lauva

Lauvām visu mēnesi būs lieliskas ziņas. Vientuļie zvaigznāja pārstāvji varēs veidot personīgo laimi caur liktenīgu tikšanos. Arī ģimenes attiecības stiprināsies, pateicoties spējai rast kompromisa risinājumus.

Lauvu sagaida veiksme biznesa jomā: būs iespēja atvērt savu biznesu, kāpt pa karjeras kāpnēm un  piesaistīt finanses.

Jaunava

Augustā Jaunavām jāvelta laiks savai labsajūtai, jānostiprina imūnsistēma un jāatsakās no nelielas fiziskās aktivitātes. Peldēšana, pastaigas, aerobika palīdzēs uzturēt ķermeni labā formā.

Augusta otrajā pusē pēc Pilnmēness 19. datumā zvaigznāja pārstāvji saņems vilinošus piedāvājumus, kas var paaugstināt viņu statusu un sākt karjeras izaugsmi.

Svari

Svariem augustā jābūt gataviem pagātnes tikšanās reizēm. Varbūt tās būs tikšanās ar veciem draugiem, un ir iespējamas arī ziņas no bijušajiem mīļotājiem.

Atbalsts pagātnes attiecībām var attīstīties neprognozējami, tāpēc nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu. Andžela iesaka Svariem būt vērīgiem pret savām priekšnojautām, lai izvairītos no nepatikšanām.

Skorpions

Skorpioniem priekšā saspringts mēnesis, kad parādīsies jauni uzdevumi un mērķi. Andžela iesaka sastādīt darāmo darbu sarakstu, lai nepalaistu garām neko svarīgu un paveiktu patiešām svarīgas lietas.

Ar pārcelšanos, karjeru un ceļošanu saistītos jautājumus vajadzētu atlikt uz augusta otro pusi. Turklāt Skorpioniem nevajadzētu pirkt neko jaunu no tehnoloģijām, jo ​​retrograda Merkura ietekme var radīt nepatikšanas.

Strēlnieks

Strēlniekam Andžela iesaka apvienot darbu un ceļojumus, lai attīstītos jaunā formātā. Merkura retrograda ietekme būs spēcīga, tāpēc dzīvē parādīsies cilvēki no pagātnes.

Atjaunot ar viņiem attiecības vai nē, tas ir katra zvaigznāja pārstāvja ziņā. Vienīgais, kas ir svarīgi, ir izmantot līdzsvarotu pieeju šī jautājuma risināšanai un neaizmirst par to, kas notika pagātnē.

Mežāzis

Mežāžu uzmanības centrā augustā būs finanses. Vasaras beigās būs iespējams atbrīvoties no kredītsaistībām, uzlabot savu finansiālo stāvokli un uzsākt savu karjeras ceļu.

Lasi vēl: Tamāra Globa nosauca trīs zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuriem veiksies 2024. gada augustā

Pēc Pilnmēness 19. augustā šī zvaigznāja pārstāvjiem pavērsies jaunas iespējas, kuras ir svarīgi izmantot, lai gūtu jaunus panākumus.

Ūdensvīrs

Svarīgs aspekts Ūdensvīra dzīvē augustā būs attiecības. Andžela brīdina, ka iespējamas atgriešanās no pagātnes, kad uz spēles tiks likta izvēle starp tagadni un to, kas jau novecojis, bet atkal atdzīvojies.

Šis mēnesis ir apkopošanas un galīgas atvadīšanās laiks no pagātnes, kas vajā un traucē laimīgai dzīvei tagadnē. Turklāt Zīmes pārstāvjiem jābūt gataviem tam, ka viņu vide mainīsies.

Zivis

Andžela iesaka Zivīm augustā ķerties pie veselības jautājumiem. Vasaras beigās ir svarīgi ne tikai stiprināt imūnsistēmu, bet arī  rūpēties par sevi.

Saprātīgs egoisms būs glābiņš no uzmācīgās vides un palīdzēs noteikt pareizās prioritātes. Turklāt Zivis spēs atrast savu nišu un attīstīties virzienā, kas sagādā ne tikai prieku, bet arī nesīs peļņu.

Katru dienu mēs varam piesaistīt savā dzīvē laimi un baudīt pozitīvu. Lai to izdarītu, ir svarīgi parūpēties par sevi un izlemt, kas patiešām ir svarīgs un ko ir laiks atstāt.

Leave a Comment