Prognoze nedēļai visām zodiaka zīmēm: gaidāms pārsteidzošs laiks

Ceturtdiena, 22. februāris

Šodien zvaigznes ir gatavas pavērt tev plašas perspektīvas un dos tev iespēju gūt panākumus gandrīz jebkurā jomā. Galvenais – neslinkot! Diena būs īpaši labvēlīga visa veida organizatoriem, kā arī tiem, kuru panākumi ir atkarīgi no šodienas sarunām. Galvenā veiksmes atslēga šajā dienā būs draudzīga komunikabilitāte, un tev būs vieglāk nekā parasti panākt kompromisu, sev labvēlīgu lēmumu vai citu cilvēku palīdzību. Izmantojiet šo zvaigžņu izkārtojumu, lai īstenotu savus plānus!

Piektdiena, 23. februāris

Šodien zvaigznes sola apveltīt tevi ar lielu radošo potenciālu, intuīciju un spilgtām emocijām, un apkārtējo rīcību diktēs ne tik daudz loģika, cik emocionāli argumenti, piemēram, “es gribu” – “es negribu”. Šī iemesla dēļ atrasties savu vēlmju un jūtu gūstā būs daudz vieglāk nekā parasti. Sākt jaunu hobiju, iegūt jaunus draugus, ienaidniekus vai pat jaunu romānu šodien ir ļoti iespējams. Turklāt ir liela uzņēmība pret citu cilvēku ietekmi, tāpēc, lai arī kas notiktu, zvaigznes iesaka saglabāt kritisku domāšanu un nesekot neviena piemēram.

Sestdiena, 24. februāris

Pašpaļāvība, gribasspēks un emocionalitāte ir šodienas prognozes raksturīgākās iezīmes. Šī ir lieliska diena, lai uzņemtos iniciatīvu, izrādītu radošumu un nāktu klajā ar jaunu projektu. Mājas rutīna neizraisīs tev entuziasmu, taču jebkuras nestandarta idejas un uzdevumi tiks pieņemti ar sajūsmu. Diena ir labvēlīga globālām idejām un lieliem sasniegumiem, taču tā neliek tev meklēt kopīgu valodu ar citiem, tāpēc svarīgas diskusijas un sarunas labāk atlikt uz vēlāku laiku.

Svētdiena, 25. februāris

Šodienas prognoze ir lieliski piemērotsa, lai veltītu dienu darba varoņdarbiem un karjerai. Zvaigznes liecina par augstu efektivitāti, neatkarību un pacietību: ir pienācis laiks attīrīt darba gružus. Taču saskarsmē ar kolēģiem tev var gadīties ne paši patīkamākie brīži. Mīlas jomā diena ir piemērota maigām, jutekliskām un dziļām attiecībām, bet ne flirtam vai pārejošām pazīšanām. Arī trokšņainas ballītes ir nevēlamas. No pasākumiem piemēroti tie, kas skar dziļas dvēseles stīgas, piemēram, došanās uz labu izrādi vai pastaiga zem mēness.

 

 

Leave a Comment