Prognoze ūdens stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Vēžiem jāpieņem svarīgi lēmumi, Skorpioniem sāksies baltā līnija, Zivis gribēs ceļot!

Skorpions

Skorpionus var apsveikt. Grūts, grūtību pilns periods ir palicis aiz muguras. Novembrī zīmes pārstāvji piedzīvos personības izaugsmi. Tajā pašā laikā pieaugs ambīcijas. Skorpioni panāks savu gribu par katru cenu, dažkārt pat izrādot agresīvu uzvedību. Labāk pavērsiet savas ambīcijas savā virzienā, atstājot apkārtējos vienus. Sāciet mainīt savu tēlu, smagi strādājiet. Šomēnes tavs šarms būs tik liels, ka tam būs ļoti grūti pretoties. Izmantojiet pavedināšanas dāvanu, ja mīlestības uzvaras jums ir nozīmīgas.

Labvēlīgas dienas – 2 7 8 13 16 22 29.

Nelabvēlīgas dienas – 6, 12 17 24 25.

Kas sagaida Skorpionu 2023. gada novembrī

Nākamais mēnesis ir gatavs dāvāt tev daudz jauna un interesanta, ja ar prieku pieņemsi šīs dāvanas. Jūsu laukā būs daudz pretrunīgu enerģiju, kuru ietekmē labāk nekrist. Pat ja jums šķiet, ka pasaule nav godīga pret jums, izvairieties no konfrontācijas ar citiem.

Cilvēkiem var būt atšķirīgi viedokļi nekā jums, un tas ir labi. Nemēģiniet uzspiest savu viedokli. Koncentrējiet savu uzmanību uz to, kas jūs interesē, tad jūs nekļūdīsities. Veselība var prasīt uzmanību. Novembrī vari iegūt to, pēc kā ilgi tiecies, esi aktīvāks. Sliktā garastāvokļa brīžos palutini sevi ar patīkamiem sīkumiem.

Mīlestība

Jūsu pievilcība novembrī būs ārpus topos, kas nevar neietekmēt jūsu personīgo dzīvi. Un jūs pats būsiet apsēsts ar piemērota partnera atrašanu. Visas pārējās lietas un centieni pazudīs otrajā plānā. Zvaigžņu eksperti brīdina nesteigties ar jaunu attiecību uzsākšanu.

Lasi arī: Prognoze gaisa stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Dvīņiem jāpievērš uzmanība karjerai, Svariem liktenis dos iespēju, Ūdensvīrus sagaida profesionāla izaugsme!

Lasi arī: Prognoze zemes stihijas zīmēm 2023.gadam: Vērsis sekos savām vēlmēm, Jaunava mainīs savu dzīvi, Mežāzis kāps pa karjeras kāpnēm!

Tam piemērots periods pienāks decembrī. Pagaidām vari izbaudīt flirtu ar pretējo dzimumu un baudīt saņemtos komplimentus. Līdzīgas tendences skars arī tos Skorpionus, kuriem jau ir attiecības. Gribēsi ko jaunu. Meklējot spilgtus iespaidus, padomājiet, vai tie ir tā vērti, lai iznīcinātu jūsu veco dzīvi. Iespējams, jūsu garlaicība ir saistīta ar rudens blūzu.

Tiem, kuri plāno legalizēt savas attiecības novembrī, labāk to atlikt. Kāzas prasīs milzīgus izdevumus, kas metīs ēnu uz tuvāko nākotni. Ģimenes Skorpionus mēneša sākumā gaida krīze. Turklāt jūs pats izprovocēsit sarežģītu situāciju. Labāk atturēties no skarbiem vārdiem un neglītām darbībām. Atvainojiet savam partnerim, ja kļūdījāties. Mīlošs cilvēks tev noteikti piedos.

Nauda un karjera

Finansiālā situācija Skorpioniem attīstīsies savādāk. Tie, kurus gaida lielas pārmaiņas – kāzas, pārvākšanās, darba maiņa, jubileja, ierīkošana – būs spiesti taupīt, lai izdevumi pārāk nedauzītu kabatas. Jums nāksies samazināt savus ikdienas izdevumus un liegt sev dažas lietas.

Ja tavā dzīvē nav ieplānotas lielas pārmaiņas, vari tērēt naudu kā ierasts un pat nedaudz vairāk. Daļu līdzekļu var atvēlēt sevis palutināšanai, darba noguruma mazināšanai un garastāvokļa pacelšanai. Mums būs jāatrod saprātīgs līdzsvars.

Novembrī neesiet pārlieku pašpārliecināts. Vēlme sniegt padomus kolēģiem un vadībai var kaitēt jūsu karjerai. Labāk ir rīkoties intuitīvi, paļaujoties uz savu šarmu, kas visu izdarīs jūsu vietā. Pateicoties magnētismam, jums atvērsies daudzas durvis. Daži ar mecenātu palīdzību pat varēs atvērt savu biznesu. Pārējie varēs labi kāpt pa karjeras kāpnēm.

Saskaroties ar grūtībām, nezaudējiet drosmi. Skatieties uz situāciju pozitīvi. Galu galā, pat tad, kad viss ir slikti, noteikti būs pozitīvi brīži. Pret kolēģiem un padotajiem izturieties godīgi un pabeidziet visu, ko iesākat.

Veselība

Novembrī sastapsies ar informāciju par vairākiem veselību uzlabojošiem paņēmieniem uzreiz. Atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko. Pirmajās divās nedēļās jūs par visu šaubīsities, tāpēc lēmumus par veselību labāk pieņemt vēlāk. Šajā periodā jums būs nosliece uz pārmērīgu darbu un nervu sabrukumu.

Tuvojoties mēneša beigām, enerģija samazināsies. Centieties izvairīties no pārmērībām, kas slikti ietekmē jūsu pašsajūtu. Mēneša otrajā pusē Skorpionu sievietēm labāk sekot līdzi savam svaram un ievērot diētu. Jaungada brīvdienas ir tepat aiz stūra, tāpēc labāk uzturēt sevi formā. Zvaigžņu eksperti iesaka attīrīšanas procedūras vīriešiem. Esiet uzmanīgi, pastāv paaugstināts pārtikas saindēšanās risks.

Zivis

Līdz ar novembra iestāšanos jūsu dzimšanas diagrammā uzsvars tiks novirzīts uz filozofijas un ceļojumu nozari. Šis mēnesis tev būs ļoti veiksmīgs, ja izmantosi radušās iespējas. Zvaigznes prognozē tikšanos un iepazīšanos ar intelektuāļiem un radošām personībām. Varbūt jūs pats pievērsīsities kādam mākslas veidam. Savas zināšanu slāpes Zivis apmierinās, lasot un skatoties labas filmas. Dažiem ar to nepietiks, būs jāiziet apmācība jūs interesējošā jomā. Daudziem būs iespēja doties ceļojumā, kas bagātinās ar jaunām zināšanām.

Labvēlīgas dienas – 2, 8, 12, 16, 21, 26.

Nelabvēlīgas dienas – 4, 10, 14, 18, 23, 28.

Kas sagaida Zivis 2023. gada novembrī

Novembris ir piemērots laiks, lai pabeigtu visus iesāktos projektus. Nav jēgas sākt kaut ko jaunu, visticamāk, lieta netiks pabeigta. Jūs pats zināt, kā jums patīk pavadīt laiku, pārdomājot un sapņojot par kaut ko patīkamu. Novembrī būs vairāk jārīkojas, izrādot aktivitāti un iniciatīvu visos jautājumos.

Ja ļausit lietām ritēt savu gaitu, sekas var būt neparedzamas. Mēneša vidū pienāks jaunumi, kas radikāli mainīs tavus plānus. Tajā pašā periodā jūs varat satikties ar nepatīkamiem cilvēkiem, no kuriem jūs iepriekš izvairījāties.

Pat ja rodas nesaskaņas vai konflikti, neņemiet situāciju pie sirds. Nebaidieties no grūtībām, kas jūs sagaida novembra beigās. Ja jūs tos pārvarēsit droši, dzīve mainīsies uz labo pusi. Rezultātā jūs varēsiet sasniegt daudz vairāk, nekā plānots.

Mīlestība

Zivīm novembris personīgās dzīves ziņā nebūs bez mākoņiem. Tas var būt saistīts ar to, ka dažāda veida nepatikšanas mazinās jūsu pašapziņu. Un partneris neuzvedīsies vislabākajā veidā – meklēs vainu, izvirzīs nepamatotas pretenzijas. Iegūtā atdzišana patiesi apbēdinās tās Zivis, kuras uzskatīja savas attiecības par ideālām.

Lasi arī: Prognoze gaisa stihijas zīmēm 2023.gada novembrim: Dvīņiem jāpievērš uzmanība karjerai, Svariem liktenis dos iespēju, Ūdensvīrus sagaida profesionāla izaugsme!

Lasi arī: Prognoze zemes stihijas zīmēm 2023.gadam: Vērsis sekos savām vēlmēm, Jaunava mainīs savu dzīvi, Mežāzis kāps pa karjeras kāpnēm!

Šādā situācijā zvaigžņu eksperti iesaka uzticēties savai intuīcijai un rīkoties saskaņā ar sirds diktātu. Personīgajā dzīvē būs kāpumi un kritumi. Tas viss tikai piešķirs saviļņojumu un spilgtas krāsas, tāpēc neuztraucieties. Brīvie zīmes pārstāvji vēlēsies maigumu un siltumu.

Vientuļās Zivis bieži apmeklēs ballītes un izklaides pasākumus, cerot atrast laimi. Pateicoties zvaigžņu izvietojumam, var notikt romantiska iepazīšanās. Gatavojieties, ka šis būs spilgts un negaidīts piedzīvojums, kas liks piedzīvot veselu virkni pozitīvu emociju.

Nauda un karjera

Monetārajā sfērā Zivīm jākoncentrējas uz labdarību, palīdzību tuviniekiem un naudas ieguldīšanu jaunu biznesa sakaru organizēšanā. Šādiem ieguldījumiem ir ilgtermiņa perspektīvas. Nākotnē ieguldījums attaisnosies un noteikti nesīs labumu. Tas pats attiecas uz uzņēmējdarbību.

Piekrītiet ceļot, neformāli tikties ar kolēģiem un runāt publiski, ja tas tiek lūgts. Bezmaksas pasākumi noderēs jūsu reputācijai. No tā var būt atkarīga jūsu karjera un turpmākā alga. Apsveriet piedāvājumus par neparastiem naudas pelnīšanas veidiem. Šajā gadījumā jūsu ienākumi var ievērojami palielināties.

Ja ir vēlme mainīt darbu, dari to, it īpaši, ja esi jau ilgāku laiku “sēdējis” vienā vietā. Zvaigznes dod atļauju šādām izmaiņām. Nav jābaidās no jaunā un nezināmā, vēlāk jūs redzēsiet, ka šīm bailēm nav pamata. Tev novembrī noteikti būs iespējas pašrealizēties, galvenais tās izmantot.

Veselība

Novembrī varēsi atrisināt savu galveno veselības problēmu. Mēģiniet atrast jaunu informāciju, kas jums palīdzēs to izdarīt. Izvēloties ārstēšanas metodi, izmantojiet veselo saprātu, ne visi tautas līdzekļi ir izdevīgi. Zvaigznes brīdina – paaugstināts zāļu alerģijas risks, medikamentus lietojiet piesardzīgi, sākot ar nelielām devām.

Arī tiem, kurus nekas neuztrauc, rudens pēdējā mēnesī vajadzētu pievērst uzmanību savai veselībai. Gūstiet pietiekami daudz miega, ievērojiet rutīnu, ēdiet pareizi. Atteikšanās no sliktiem ieradumiem – smēķēšana, alkohola lietošana lielos daudzumos – arī nāks par labu.

Leave a Comment