Provinces enerģija: kāpēc maza pilsēta cilvēkam ir labāka nekā metropole

Kustības vieglums

Uz darbu mazā pilsētā var doties kājām vai ar velosipēdu, savukārt lielā pilsētā tas var būt sarežģīti. Pastaigas un riteņbraukšana ir labas veselības, veselīga svara saglabāšanas labākie draugi. Turklāt, ja pastāvīgi esi iestrēdzis sastrēgumos, elpo izplūdes gāzes, esi nervozs, jo kavē. Tas nenotiks provinces pilsētā.

Lasi arī: Es zaudēju darbu pateicoties ChatGPT. Es biju bez darba 3 mēnešus, pirms stājos jaunā darbā, izdalot paraugus pārtikas preču veikalos.

Lasi arī: Grāmatas “Mums visiem vajadzētu būt miljonāriem” autore dalās 5 soļos, kā izveidot savu miljons eiro sistēmu

Provinču pilsētas, visticamāk, izvairīsies no problēmām

Ja pēkšņi valstī sākas traucējumi, tas galvenokārt skar ļoti lielas pilsētas. Mazākās pilsētās mierīgi saglabājas daudz biežāk. Tāpēc cilvēki, kas dzīvo provincēs, šķiet, ir nošķirti no pasaules. Viņi visu redz pa TV, bet izbauda mieru dzimtenē.

“Pūļa sindroms”

Zinātnieki atzīmē, ka cilvēkam ir dabiski ņemt piemēru no visiem apkārtējiem. Metropolē visi vienmēr kaut kur steidzas. Pat tie cilvēki, kuri to nevēlas, joprojām sāk dzīvot saskaņā ar lielpilsētas noteikumiem un likumiem. Tas izraisa spēcīgāko iekšējo disonansi. Provinces klusums patiks ikvienam, kuru kaitina burzma.

Ja jūs dzīvojat metropolē, mēģiniet piesaistīt pozitīvas domas savā dzīvē . Lielpilsētās var būt ļoti grūti noskaņoties pozitīvam noskaņojumam, bet, ja vēlies, vari to izdarīt, jo laime nenāk no ārpuses – tā nāk no mums pašiem.

Leave a Comment