Psiholoģiskais tests: jūsu matu suka pastāstīs par jūsu raksturu un attiecībām ar vīriešiem

4.Ideāliste

Šī tipa sievietēm patīk kārtība it visā: gan personīgajā dzīvē, gan ikdienā. Viņām viss ir jāsakārto pa plauktiņiem. Lieku naudu viņas nekad netērē, neprot rīkoties impulsīvi, izsver katru soli, bieži vien piekopj veselīgu dzīvesveidu.

Pašattīstība, izglītība, ceļošana un fiziskā labsajūta – tie ir dzīves momenti, kuriem viņas visbiežāk tērē savu laiku un naudu. Viņu vidē ir gandrīz neiespējami satikt nejaušus cilvēkus. Tāpēc viņas ir diezgan nopietnas attiecībā uz partnera izvēli. Šādu sieviešu garderobē valda kārtība, viņas pērk tikai labas kvalitātes lietas.

5.Piedzīvojumu meklējumos

Ja jūsu matu ķemme ir piektais numurs, tad jūs esat drosmīga, brīvdomīga un diezgan pievilcīga. Jums ir sveša pastāvība, bet pieņemt spontānus lēmumus – to jūs darāt visbiežāk.

Ceļojuma maršrutu šāda sieviete noteikti neizvēlēsies gadu pirms atvaļinājuma. Viņai labāk vienā mirklī izlems, ka rīt lidos uz silto zemi vai kāps kalnos. Bieži eksperimentē ar izskatu, pat nespēj paciest, ja ilgu laiku sienas viņas dzīvoklī paliek vienā krāsā. Šādām sievietēm ir daudz hobiju, viņas maina darbu gandrīz katru gadu. Bet blakus viņai ir tikai paši uzticīgākie cilvēki. Viņa ir laipns un sirsnīgs cilvēks, kurš prot priecāties par citu cilvēku laimi.

6.Konservatīva

Šādas sievietes vienmēr izvēlas stabilu dzīvi. Viņas ir pārliecinātas par savu rīcību un uzskatiem. Ja jums ir nepieciešams viņas par kaut ko pārliecināt, diez vai tas izdosies.

Jebkuras pārmaiņas sastopas ar īpašu nepatiku. Tajās ir nemainīga komforta zona, tāpēc visi apkārtējie šādas sievietes uzskata par ļoti konservatīvām.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

7.Biznesa sieviete

Sievietes, kuras ir pieradušas diktēt savus noteikumus un dominēt gan darbā, gan ģimenē. Bieži vien viņas ieņem vadošu vai diezgan augstu amatu. Pirmajā vietā viņām vienmēr ir darbs, tāpēc personiskajai dzīvei atliek ļoti maz laika. Šādas sievietes satiek savu mīlestību pieaugušā vecumā. Garderobē ievēro stingrus siluetus, kā arī iegādājas tikai dārgus audumus un atbilstošus aksesuārus.

 

Leave a Comment