Psiholoģiskais tests: jūsu matu suka pastāstīs par jūsu raksturu un attiecībām ar vīriešiem

Vīrieši uz visas planētas jau daudzus gadsimtus cenšas atšķetināt sievietes būtību. Izrādās, ka palīdzēt viņiem tajā palīdzēs parasta ķemme. Tāpēc pavērojiet, kāda ķemme ir jūsu simpātijai.

Dāmas, izvēlieties “savu” ķemmi no attēla, un jūs varēsiet uzzināt ko jaunu par savu raksturu.

Vai esat izvēlējies? Tagad ir pienācis laiks uzzināt rezultātus.

1.Nimfa

Ja jums patīk izmantot šo ķemmi, tad jūs iemiesojat sievišķību un maigumu. Vīriešiem jūs spēlējat īstas mūzas lomu. Maigais smaids, labas manieres, klusa balss, pieticība – tās ir jūsu rakstura iezīmes, kas neatstāj vienaldzīgus vīriešus. Jums nepatīk strīdēties vai iejaukties svešā dzīvē.

Šādas dāmas jūtas neērti biroja darbā. Viņām labāk izvēlēties profesiju, kas saistīta ar bērniem vai labdarības darbu. Tavā garderobē visbiežāk gandrīz nav tumšu krāsu, tu dod priekšroku elegantām un gaišām kleitām, košām krāsām.

2.Sieviete, kas vēlas vienlīdzību ar vīriešiem

Viņa ir stingra un neatkarīga, nevairīsies no atbildības. Sieviete dzīvo pašpietiekamu dzīvi, nodarbojas ar sevi, un draugi un tuvinieki vienmēr zina, ka var uz viņu paļauties.

Sievietes, kurām piemīt šāds raksturs, nekad neatkāpjas no saviem principiem, prot ieteikt, nemelo, uz viņām var paļauties. Ar vīriešiem bieži vien tiek turētas līdzvērtīgā stāvoklī, vājumu neizrāda. Viņām vissvarīgākais ir komforts un mājīgums. Šādu sieviešu garderobē var redzēt ērtas drēbes un apavus.

Lasi vēl: Ir ideāls raksturs: 5 gādīgu un uzticamu vīriešu vārdi

3.Labsirdīgas un mīļas

Miers, atvērtība, laipnība – tās ir rakstura iezīmes, kas izceļ sievietes, kuras izmanto šādu ķemmi. Vīrietim var šķist, ka šāda meitene ir paredzama un vispārīga, taču tā ir kļūda. Viņām ir gaiša dvēsele, viņas spēj just sirsnīgi un dziļi. Tieši tas palīdz sievietēm dzīvot harmonijā ar sevi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Tā ir arī lieliska saimniece, kurai patīk uzņemt viesus, sarīkot pasēdēšanu, izklaidēties kopā ar ģimeni. Vislielākā laime pasaulē ir būt mammai.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā! 

Leave a Comment