Puiša vēstule vecākiem: “Dzīvē ir ļaunākas lietas, nekā sliktas atzīmes”

Bija pēdējā mācību diena. Tēvs ejot garām dēla istabai ieraudzīja, ka viss ir savākts un pat gulta ir saklāta. Viņiem šķita, ka dēls ir savācis mantas un aizbraucis.  Tēva aizdomas apstiprinājās, kad viņš ieraudzīja vēstuli uz tukša gada. Uz vēstules bija ar dēla rokrakstu uzrakstīts – Tētim. Ar trīcošām rokām tēvs atvēra konvertu un lasīja:

“Mīļais tēti,

Man nācās vēstules formātā tev paziņot, ka izvācos no mājām kopā ar savu jauno draudzeni, jo zināju, ka ar mammu uzrīkosiet skandālu. Es viņu ļoti mīlu. Bet es zināju, ka Jūs nepiekritīsiet mūsu attiecībām dēļ viņas pīrsingiem, tetovējumiem un baikera apģērbam, un tam, ka viņa ir vecāka par mani. Bet lieta nav tikai jūtās. Viņa ir stāvoklī.

Viņu sauc Sāra. Viņa ir pārliecināta, ka mēs būsim laimīgi kopā. Jo viņai ir treileris mežā un pilna grēda ar malku, kas pietiks visai ziemai. Mēs plānojam daudz bērnus. Sāra man atvēra acis par to faktu, ka marihuāna nemaz nav tik kaitīga. Mēs plānojam to audzēt priekš sevis un pārdot citiem, lai mums pietiktu naudu uz kokaīnu – tas arī nav kaitīgs minimālās dozās. Tikmēr mēs lūgsim Dievu par to, lai tiktu atrastas zāles pret AIDS, jo vajag izārstēt Sāru — viņa to ir pelnījusi!

Nebaidies, tēt, man ir jau 15 gadi, es spēšu par sevi parūpēties. Kādu dienu atnāksim ciemos, lai iepazīstinātu Jūs ar mazbērniem. 

Ar mīlestību, 

tavs dēls Džošua

 

P.S. Tēt, es visu izdomāju. Esmu pie Džeisona. Vienkārši gribēju tev atgādināt, ka dzīvē dažas lietas vēl ļaunākas, nekā sliktas atzīmes sekmju izrakstā (atrodas virtuvē uz galda).

Pazvani, kad es varu braukt mājās! Mīlu Jūs! “

Avots: www.adme.ru

Leave a Comment