Radošo nodarbību cikla “Radītprieks” ietvaros tiks veidotas cepures ar “odziņu”

Sestdien, 19.oktobrī, pulksten 12.00, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) aicina uz Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torni, kurā norisināsies cikla “Radītprieks” nodarbība – “Berete – cepure ar odziņu”. Tās laikā varēs darināt krāšņu un sievišķīgu galvas rotu rudenim!

Radošo nodarbību vadīs meistare Ginta Zaumane, kura ne vien parādīs, kā glīti sakombinēt esošos materiālus, lai izveidotu sev piederošu un unikālu rudens dekoru, bet dalībnieku vidū raisīs radoši domāt un apgūt jaunas rokdarbu tehnikas. Radošās nodarbības dalībnieki var paļauties uz meistara līdzpaņemto materiālu kopumu, kā arī ņemt līdzi savus sakrātos apdares materiālus. Katram dalībniekam līdzi nepieciešama berete (cepure), kuru nodarbības laikā dekorēt.

Radošā nodarbība “Berete – cepure ar odziņu” cikla “Radītprieks” ietvaros notiks 19. oktobrī pulksten 12.00 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1.

Dalības maksa 8,00 EUR (iekļauti visi apdares materiāli). Informācija un pieteikšanās pa tālruni 63005445 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Ierodoties uz nodarbību, pasākuma apmeklētāji piekrīt, ka var tikt fotografēti un filmēti.

Leave a Comment