Raganas zīme: kas tas ir?

Raganas zīme – nevajadzētu uztvert kā “velna” zīmi. Pirmkārt, tās ir spēka pazīmes, un pirms jūs baidāties, ir nepieciešams saprast, kāds spēks ir iesaistīts. Bet vispirms jums ir nepieciešams noskaidrot, vai tā patiešām ir ragana.

Raganas ārējās zīmes

Izskatu var uzskatīt par preču zīmi. Raganas izskatā diezgan atšķiras no citām sievietēm. Tās izceļas ar:

• Spilgtu lūpu toni;
• Sieviešu ķermeņa līkumiem;
• Divkārša skropstu rinda;
• Pāra dzimumzīmes uz ķermeņa;
• “Kaķu” skropstas;
• Acu spīdums (piesaistošs pie sevis).

Bet visu to var uztvert par zīmi tikai tad, ja tas dots no dzimšanas brīža. Ārējie dati, kas iegūti no plastiskās operācijas vai izveicīgas kosmētikas lietošanas, par raganu nepadara.

Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā?

Enerģētika

Spēcīgākā, lai arī nav redzama no pirmā acu uzmetiena, ir enerģija. Sievietei, kas sevi paslēpj īpašu varu, ir jābūt labi aizsargātai, un šādu aizsardzību var nodrošināt tikai spēcīga enerģija.

Nosacīti raganu enerģiju var iedalīt:

• Tumšajā. Šāda zīme norāda, ka sievietes spēks nav dievišķs, bet, piemēram, zemākas pasaules spēki: gari, dēmoni utt. Tumšā enerģija atgrūž cilvēkus. Pat no agras jaunības no šādas meitenes baidās. Tikai vien skats jau ir biedējošs, pat fotoattēlā, un cilvēka enerģija pilnīgi “ēd” citu cilvēku. Ar šīm meitenēm nesadzīvo kaimiņi, viņas reti sauc uz pastaigu, jaunieši reti spēj izturēt pat vienu randiņu. Un šī enerģija arī iztukšo dzīvniekus, īpaši kaķus un suņus. Patiesībā pie tumšās enerģijas piesaistās: zirnekļi, vārnas. Viņi ir zemākās pasaules kalpi, garu pasaule, un šī enerģija viņiem ir pazīstama. Tumšo raganu enerģija tiek aktivizēta naktī. Tās vienmēr ir pūces, naktī neguļot. Viņus vada mēness spēks, nakts karalienes spēks.
• Gaisma. Raganām ar šādu zīmi ir spēks, ko piešķir vai nu augstākā pasaule, dievišķo principu pasaule, jebkura vidējā pasaule, dabas spēki. Šīs meitenes namā vienmēr ir gaisma, it kā saules gaisma piesaista viņu. Augi aug ļoti bagātīgi ne tikai mājā, bet arī netālu no tā. Kaimiņi sajūt šādu raganu: viņas izskats nomierina, pieskaroties dziedē. Dzīvnieki dodas uz šo enerģiju, bieži vien godīgas raganas namu apdzīvo liels skaits dzīvnieku un putnu. Raganas enerģija tiek aktivizēta no rīta. Viņus baro saule, visbiežāk šie cilvēki ir cīruļi.

Nevar teikt, ka gaismas raganas vienmēr ir laipnas, tumšās – ļaunas. Mēs nedrīkstam aizmirst, ka pasaulē ir līdzsvars un labais un ļaunais atrodas harmonijā.

Dzimumzīme

Acīmredzama zīme, neraugoties uz to, ka tā ne vienmēr atrodas, tur kur to visi varēja redzēt. Bieži vien tā bija apģērba slēpta vieta, lai gan bija izņēmumi.

Tomēr ne katra dzimumzīme jāuzskata par raganas zīmi. Dzimumzīme šādā formā:

• Debesu gaismekļi. Mēness forma vai biežāk pusmēness parasti uz kreisā pleca, bet uz labā pleca ir punkts saules diska formā.
• Skaitļi. Kas ir ievērojams, dati par šādām zīmēm parādījās daudz vēlāk nekā viduslaikos. Viņi sāka parādīties, kad pasaule sāka modernizēties: parādījās telefoni, automašīnas. Šāda zīme var būt jebkurā vietā, norādot uz raganas mūsdienu pieeju maģijai. Šāds dzimumzīme runā par numeroloģijas un ķīmijas spēku.
• Raganu alfabēta burts. Raganu alfabēts ir pazīstams jau no seniem laikiem, tas paliek nemainīgs visu laiku. Šāda zīme norāda, ka ragana ir daudzkārt atjaunojusies un ir apveltīta ar burvju spēku nevis no dzimšanas, bet gan no atdzimšanas. Visdievišķīgākā raganu zīme neatkarīgi no tā, kā tieši uz ķermeņa attēlots burts.

“Svētās” inkvizīcijas laikā viņi bija ļoti piesardzīgi attiecībā uz zīmēm, kurām ir nesaprotama un neskaidra forma. Tieši izplūdušās zīmes tika atzītas par velna zīmi. Bet patiesībā raganu dzimumzīmes tiek uzskatītas par atzīmēm tikai tad, ja tās atbilst iepriekš minētajām formām.

Lasi arī: Šo Zodiaka zīmju pārstāves ir dzimušas raganas – vai tu esi sarakstā?

Dzīvo labklājībā

Vēl viena neredzama zīme, bet ļoti jūtama. Ragana nekad nedzīvo nabadzībā. Fakts ir tāds, ka spēki, kas viņai dod iespēju burt, dod arī iztikas līdzekļus. Bet tas nenozīmē, ka burvīte burtiski “peld naudā” un dzīvo ar plašu vērienu.
Pārticība vienmēr ir mērena: ragana ir tieši tik, cik pašai vajag, lai viņa dzīvotu normāli un varētu burt. Senos laikos, kad mājas labklājība bija pilnīgi atkarīga no vīriešiem, tikai viena veida sievietes varēja dzīvot bez briesmām, un pie tam viņām nebija vīra mājās – raganas.
Amats vienmēr baro raganu. Ir neiespējami, ka šāda meitene šuva, adīja, kaut kur dziedāja vai nedaudz strādāja, un tas viņai neko nedeva.

Raganas zīme: vai es varu atbrīvoties

Atbrīvotos no raganu zīmes: pilnīgi saprotama vēlme. Tikai daži cilvēki ir gatavi staigāt pa maģijas ceļu. Tas prasa spēku, upurēšanos, noteiktu dzīves veidu. Bet ir svarīgi saprast, ka tad, ja spēki būs apbalvojuši ar šo zīmi, tad tas tiek darīts ar iemeslu.
Protams, nav iespējams atbrīvoties no raganu zīmes, kas izpaužas burtiski, bet jūs varat pārliecināties, ka no šīs zīmes pazūd viss burvju spēks.

Lai to izdarītu, meitenei ar raganu zīmi vajadzētu iziet uz liela kalna pilnajā mēnesī par nepāra datumā, pagaidīt līdz pusnaktij un izkliegt šādus vārdus:

“Es atsakos – es nepieņemu, es ar šo spēku atdodu visu man doto. Nebūt man raganai, nedzīvot man zem spēka, nebūt man nepaklausīgai. Es iešu savu ceļu, velkot sev līdzi citu likteni. Pilnmēness, nakts, pusnakts, mēness – ardievas raganu spēkam uz visiem laikiem. “
Pēc tam ir jāatstāj kalns, neatskatoties atpakaļ.

Bet, pirms turpināt tādu svarīgu rituālu, ir jāizlemj, vai tas ir tā vērts. Raganas zīmes noņemšana sievietei var veikt šādas izmaiņas:

• Likteņa maiņa. Ja kāda sieviete iet pa maģijas ceļu, viņai tiek dots zināms liktenis. Šis liktenis var būt smags vai, otrādi, laimīgs, taču tas galu galā ir ar jēgu, un tas ved uz kaut ko svarīgu. Kad spēks pazūd, liktenis mainās. Un ir iespēja, ka viņas iznākums būs skumjš un bezjēdzīgs.
• Nevar nodarboties ar maģiju. Raganas dāvana tiek sniegta tikai vienu reizi, un, ja jūs atsakāties saņemt šo dāvanu, nebūs iespējams dabūt atpakaļ. Un maģijas ceļš tiks slēgts pat sadzīves līmenī.
• Veiksmes trūkums Ja visas svētības dod spēki, ko deva zīme: Vese***a, naudas labklājība, veiksme, šarms. Tad pēc zīmes noņemšanas tie pazudīs. Vajadzēs paļauties tikai uz savām stiprajām pusēm.

Izbaudīt raganu zīmes klātbūtni vai baidīties no tās – ikviena izvēle. Spēki, kas dod sievietei iespēju kļūt par raganu, vienmēr atstāj viņai izvēli un no tā, ko tieši izvēlēsies sieviete, ir atkarīgs visas viņas nākotnes liktenis.

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment