Sīpolus sagrieziet un apcepiet līdz tie kļūst mīksti, zaļumus smalki sagrieziet.
Traukā ielieciet gaļu, sieru, apceptus sīpolus, sagrieztos zaļumus, piesitiet klāt olas, pievienojiet sāli un piparus.
Visu labi samaisiet, bet pēc tam ar blendera palīdzību sablenderējiet līdz iegūsiet viendabīgu masu. Pildījums pīrāgam gatavs.
Kārtaino mīklu atsaldējiet. Viegli apkaisiet galdu ar miltiem, un izritiniet vienu kārtu no kārtainās mīklas. Uzlieciet maliņā pildījumu un ierullējiet to mīklā, kārtīgi salipiniet maliņas, lai gaļa neiztecētu.
Tādā pašā veidā izveidojiet arī otru pīrāgu.
Uzlieciet uz cepamās pannas pīrāgus ar savienojumiem uz augšu. Pirms lieciet cepeškrāsnī uzsildiet to 30 minūtes 200 grādos. Ja pīrāga augša sāk piedegt, apklājiet to ar foliju. Pirms pasniegšanas, nedaudz atdzesējiet un grieziet ar asu nazi.
Lasi arī: Sulīgais ābolu pīrāgs – vienkāršāk nemēdz būt!
Labu apetīti!
Avots: www.passion.ru