Recepte: Gards gaļas pīrāgs, kuru pat sievasmāte novērtēs

 

myasnoy-pirog_1_0

Sīpolus sagrieziet un apcepiet līdz tie kļūst mīksti, zaļumus smalki sagrieziet. 

myasnoy-pirog_2_0

Traukā ielieciet gaļu, sieru, apceptus sīpolus, sagrieztos zaļumus, piesitiet klāt olas, pievienojiet sāli un piparus.

myasnoy-pirog_3_0

Visu labi samaisiet, bet pēc tam ar blendera palīdzību sablenderējiet līdz iegūsiet viendabīgu masu. Pildījums pīrāgam gatavs.

myasnoy-pirog_4

Kārtaino mīklu atsaldējiet. Viegli apkaisiet galdu ar miltiem, un izritiniet vienu kārtu no kārtainās mīklas. Uzlieciet maliņā pildījumu un ierullējiet to mīklā, kārtīgi salipiniet maliņas, lai gaļa neiztecētu.

myasnoy-pirog_4_1

Tādā pašā veidā izveidojiet arī otru pīrāgu.

myasnoy-pirog_5_0

Uzlieciet uz cepamās pannas pīrāgus ar savienojumiem uz augšu. Pirms lieciet cepeškrāsnī uzsildiet to 30 minūtes 200 grādos.  Ja pīrāga augša sāk piedegt, apklājiet to ar foliju. Pirms pasniegšanas, nedaudz atdzesējiet un grieziet ar asu nazi.

 

Lasi arī: Sulīgais ābolu pīrāgs – vienkāršāk nemēdz būt!

 

myasnoy-pirog_6_0

Labu apetīti! 

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment