Retas dvēseles cilvēks! Labvēlīgākās zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

8. vieta – Ūdensvīrs

“Nedari labu – ļaunu nedabūsi” – tāds ir Ūdensvīra devīze. Taču arī Ūdensvīri, kā likums, nevienam neko ļaunu nenodara – pirmkārt, viņi ir nicinoši, otrkārt, slinki. Bet patiesi laipna attieksme pret savu tuvāko prasa zināmu iesaistīšanos šī kaimiņa dzīvē, un Ūdensvīram, jūs zināt, ir ko darīt arī bez tā. Īsāk sakot, Dievs nodrošinās.

7. vieta – Zivis

Godpilno septīto vietu labo cilvēku aplī ieņem Zivis – nesaprotamas radības, kuras ir laipnas kopumā pret visiem, bet tajā pašā laikā ne pret vienu īpaši. Ja esat daļa no iekšējā apļa un vēl neesat paguvis saspiest Zivju iecienīto spuru (kas pats par sevi ir meklējumi), viņa noteikti būs pret jums laipna. Vārdos. Kas attiecas uz labajiem darbiem, šeit, atvainojiet, jūs demonstrējat klaju viņas personīgo robežu pārkāpumu, pieeju no augšas un toksisku uzvedību. Visu to labāko!

6. vieta – Svari

Godpilno centrālo vietu laipno un dāsno zīmju aplī ieņem Svari, kuri ir ne tik daudz laipni, cik mīļi, burvīgi un labi audzināti. Viņi nekad nevienam neatsaka – tas ir būtisks punkts, paturiet prātā. Viņi centīsies visu iespējamo, taču nepārvaramas varas apstākļi viņus kavēs. Rezultātā, ja nesaņemsiet palīdzību, būsiet viņiem mūžīgi pateicīgs par piedalīšanos. Pārsteidzošs talants noteikti, vai ne?

5. vieta – Lauva

Pirmo piecinieku atklāj Lauvas – pašapmierināti, labsirdīgi un simpātiski cilvēki ar zelta sirdi. Tiesa, lai gozēties Lauvas labestības staros, būs jāapbruņojas vismaz ar Kalašņikova triecienšauteni un jāsāk ceļš uz komisāra ķermeni no tālām robežām. Jo tuvējās robežas jau sen ir ieņēmis cienītāju pūlis, arī cerot nopeldēties laipnības staros.

4. vieta – Strēlnieks

Strēlnieki, tikai kautrēdamies iekļūt pirmajā trijniekā, ir galvenie pazemoto un apvainoto aizstāvji, visa zvaigžņu pašpasludinātās Temīdas, cīnītāji par visu labo pret visu slikto. Šajā visā ir tikai viena problēma: labais, kā to attēlo Strēlnieks, vienmēr ir gatavs novest ļauno uz ceļiem un brutāli nogalināt. Nu labi – vismaz publisku pēršanu viņam. Turklāt, ziniet, nekas patīkams.

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Lasi arī: 5 vienkāršas lietas, kas var kļūt par spēcīgiem talismaniem

3. vieta – Jaunava

Līderu trijnieku atklāj Jaunavas – tik īpaši noderīgi cilvēki, kuriem Debesu birojs ir aizliedzis pateikt “nē”, atbildot uz palīdzības lūgumu, lai no kā tas nāktu. Jaunava ir tas pats cilvēks, kurš vilks mājās blusu nomocītu aklo kaķēnu, izglābs fikusu, kas bija palicis mocīties ieejā un iedos vakariņas ienaidniekam nevis tāpēc, ka viņam vajag notievēt, bet tāpēc, ka ienaidniekam tas acīmredzot tagad ir vairāk vajadzīgs. . Tātad nelaimīgās Jaunavas būtu atdevušas visu savu dzīvi baktēriju, arheju un eikariotu labā, taču, par laimi, viņas lieliski uzdodas par vienaldzīgiem, ciniskiem neliešiem. Pat tad, kad viņi dara labus darbus.

2. vieta – Skorpions

Negaidīts pagrieziens! Pats zvaigžņu ļaunā gara iemiesojums izmisīgajā skrējienā par laipnību saņem otro vietu un sudraba medaļu. Lieta tāda, ka Skorpioni ir emocionāli biedri, un viņi, kā likums, vispirms nokož galvu un tad jautā tavu uzvārdu, taču nav jābaidās: ja tava galva saka Skorpionam, ka tev vajadzīga palīdzība, viņš to darīs. piešujiet to labākajā formā, jo iepriekš esat saņēmis labus un, pats galvenais, efektīvus padomus. Un viņš ieliks naudu savā kabatā. Daudz. Bet slepeni!

1. vieta – Vērsis

Ta-dam! Godpilnā pirmā vieta, zelta medaļa un bungas kaklā tiek Vērsim – laipnākajām, dāsnākajām, cilvēcīgākajām un sirsnīgākajām zvaigžņu zīmēm. Tieši Vērsis novilks pēdējo kreklu kaimiņa dēļ, kuru viņš redz pirmo reizi. Šis Vērsis atsauksies uz jebkuru palīdzības saucienu, pat ja zvanīsi savai mammai no lidostas, lai tevi sagaidītu trijos naktī. Tas ir Vērsis, dvēseles cilvēks, vienmēr gatavs dalīties ar savu laiku, spēku un varbūt pat naudu (bet tas nav skaidrs). Tiesa, tad viņš sāks brēkt par parazītiem, kas no viņa izsūca pēdējās asinis, taču mēs garantējam: pat šādā stāvoklī Vērsis tevi nepametīs nepatikšanās. Bet jūs varat paciest viņa pļāpāšanu.