Retrograda planētas 2024. gadā: dažas no tām spēcīgi izmainīs jūsu dzīvi!

Retrogradu planētu ietekme var ļoti apgrūtināt dzīvi, jo to ietekme retrogradā kustībā ne vienmēr kļūst par iemeslu progresam un attīstībai. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi 2024. gadam palīdzēs jau laikus zināt, kad jābūt pēc iespējas uzmanīgākam un atturīgākam. Tas samazinās riskus un pasargās jūs no nepatikšanām.

Retrogradu planētu enerģija burtiski maina visas īpašības, kas tām piemīt to parastās tiešās kustības laikā. Šajā sakarā zvaigžņu eksperti iesaka iepriekš uzzināt par Saules sistēmas planētu uzvedību, lai retrograda laiku pavadītu sev un savas enerģijas labā.

Merkura retrograds 2024. gadā

Merkurs diezgan bieži maina savu trajektoriju, tāpēc 2024. gadā tas vairākas reizes dosies retrogradā. Šie ir datumi:

1)līdz 2.janvārim;

2)no 1. aprīļa līdz 25. aprīlim;

3)no 5. augusta līdz 28. augustam;

4)no 26. novembra līdz 15. decembrim.

Lasi arī: Labākie kārumi Ziemassvētku galdam, lai vēlmes piepildās šajā maģiskajā laikā!

Lasi arī: Jaungada ēdienkarte 2024: 3 ēdieni uz svētku galda veiksmei un labklājībai

Šīs planētas ietekme retrogradā kustībā ietekmē sakarus, kas nozīmē, ka šajos periodos notiek informācijas pārraides un saņemšanas kavējumi. Problēmas rodas ar tehnoloģijām, un saspringti brīži saskarsmē ir bieži. Tomēr Merkura ietekme ļauj pārskatīt iepriekš pieņemtos lēmumus un sākt kaut ko darīt no jauna.

Marsa retrograds 2024. gadā

Šī planēta retrogradā kustībā atradīsies ļoti īsu laiku, kas nozīmē, ka tā neradīs nekādas īpašas problēmas vai nepatikšanas. Tomēr neaizmirstiet par piesardzības pasākumiem. Planētas apgrieztās kustības laikā bieži rodas grūtības sasniegt mērķus, zūd motivācija, zūd spēks vai vienkārši trūkst vēlmes rīkoties. Periodā no 6. decembra līdz 24. februārim jābūt uzmanīgiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment