Labākie kārumi Ziemassvētku galdam, lai vēlmes piepildās šajā maģiskajā laikā!

Ziemassvētku galdu ir ierasts sagatavot iepriekš un padarīt to pēc iespējas krāšņāku. Iemesls ir tas, ka Ziemassvētki ir vieni no svarīgākajiem un spilgtākajiem pareizticīgo svētkiem. Turklāt šajā dienā beidzas ļoti garais Kristus dzimšanas gavēnis.

Ziemassvētki ir prieka un pozitīvisma diena. Šajā dienā svarīgi darīt labus darbus un saglabāt optimismu. Lai novērstu sliktās domas, varat izmantot trīs pārbaudītas metodes.

Lasi arī: Jaungada ēdienkarte 2024: 3 ēdieni uz svētku galda veiksmei un labklājībai

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. decembrim: sāciet plānot nākotni, bet nesteidzieties darīt!

Kutja

Šis ir sens ēdiens, kas kopš neatminamiem laikiem ir aicināts rotāt Ziemassvētku galdu jebkurā ģimenē. Šim ēdienam ir diezgan daudz recepšu, taču tā pamats paliek nemainīgs: kvieši un medus. Pēc garšas var pievienot riekstus, sukādes, rozīnes, žāvētas aprikozes, mandeles – izvēle ir milzīga. Kviešus var aizstāt ar rīsiem. Izrādās diezgan garšīgs, lēts un, pats galvenais, apmierinošs ēdiens. Ikviens to var pagatavot.

Pildīto kāpostu tīteņi

Gaļai, kas ietīta kāpostu lapās, nepieciešamas noteiktas gatavošanas prasmes. Jūs varat mainīt šī ēdiena gatavošanu. Pildījumu varat pagatavot no rīsiem, griķiem vai rīvētiem kartupeļiem. Ir ļoti garšīgi pagatavot kāpostu tīteņus ar cūkgaļu un tomātu biezeni. Dažreiz tur pievieno sēnes, kas piešķir īpašu pikanci. Ēdiens ir vienkārši ideāls Ziemassvētku galdam, jo ​​kāpostu tīteņi ir diezgan sātīgi un tajā pašā laikā viegli.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment