Retrograda Plutons 2018. gadā: ietekme uz finansēm, attiecībām un veselību

Retrograda planētas – tas ir ļoti svarīgs aspekts astroloģijā. No tā, kādā stāvoklī atrodas Plutons, atkarīgs ļoti daudz, neskatoties uz mazo planētas lielumu un milzīgo attālumu līdz tam.

Plutons ir ļoti svarīga planēta, jo tā enerģija ir ārkārtēja. Astrologi atzīmē Plutona enerģijas pastāvīgu klātbūtni pie mums. Tam ir daudz būtisku aspektu, tāpēc reversās kustības sākums ir ārkārtīgi svarīgs periods. 2018. gadā atjaunotās planētas stāsies spēkā pakāpeniski un konsekventi, bet aprīlī tas notiek tūlīt pēc Saturna un Plutona.

Lasi arī: Vīriešu vērtējums pēc Zodiaka zīmes: ar kuru labāk nesākt attiecības

Retrograda Plutona iezīmes 2018. gadā

22.aprīlī planēta sāk kustību atpakaļ. Šī kustība ilgst līdz 30. septembrim. Gandrīz pusgads būs Plutonam, kurš mainīs mūsu dzīvi. Tas būs laiks izmēģinājumiem un jauniem atklājumiem.

Plutons veido ne viena cilvēka, bet gan cilvēku kopum viedokli globālā nozīmē. Šī mazā planēta rada nemieru un nesaskaņas. Precīzāk, nevis cēlonis, bet gan katalizators. Plutons pacels uz virsmas visu, kas ir nogrimis zem ūdens. Visas mūsu bailes un vis mūsu naids ir gatavi iziet no ieslodzījuma.

Mīlestība un attiecības no 22. aprīļa līdz 30. septembrim

Plutons, neskatoties uz tā lielo attālumu, stājas spēkā gandrīz nekavējoties. Šai planētai nav ietekmes aizkavēšanās, kā piemēram, Neptūnam, Saturnam vai Jupiteram. Jau 25. aprīlī, katrs no Zemes iedzīvotājiem sajutīs negatīvā izeju uz āru. Mīlestībai tas būs spēcīgs trieciens. Attiecībās astrologi iesaka visiem sākt sagatavot diplomātiju kā galveno sarunu ieroci. Sarunas būs labākais veids, kā izvairīties no konfliktiem. Visi strīdi, kas notiks starp cilvēkiem un jo īpaši mīlētājiem, būs nāvējoši, ja jūs laicīgi neprasīsiet piedošanu.

Lasi arī: Ko darīt, ja bērnam sāp vēders

Pat labāko draugu un dzīvesbiedru kopā esošo gadu desmitiem, var redzēt patieso problēmu šajos sešos mēnešos attiecībās, vai arī, lai atrastu iemeslu, noskaidrot, kas ir pareizi un kas ir nepareizi. Plutons, šķiet, hipnotizē cilvēkus, piespiežot viņus iznīcināt viņu jēdzienus un uzskatus. Tas būs bīstams posms, kam būs nepieciešams daudz spēka, lai novērstu negatīvās emocijas.

Plutona atkāpšanās var novest pie tā, ka apburtais loks sāksies mīlošās attiecībās. Problēmas pastāvīgi mainīs viena otru, mīlas aizrautības jūs neatgriezeniski aizvedīs no sevis. Šis laiks būs ārkārtīgi pozitīvs tiem, kas ir vieni, jo lielākā daļa cilvēku nemeklēs ilgtermiņa attiecības, bet tikai īstermiņa attiecības. Jāizvairās no pielikumiem. Ļaujiet savai otrajai pusei vairāk brīvības, lai vēlāk būtu pateicīgi.

Finanses, darbs un lieta ar retrograde Plutonu

Plutons radīs milzīgu skaitu konfliktu, pamatojoties uz finanšu nevienlīdzību, maldināšanu. Cilvēki būs slēgti un negatīvi, tādēļ šo periodu ir labāk veltīt gadījumiem, kurus ir viegli atrisināt vieniem. Aptuveni runājot, komandai būs caurumi, kurus nevar aiztaisīt.

Lasi arī: Paula Stradiņa balvas pasniegšana

Nepārkāpjot galvenos morāles principus naudas labad. Zādzība jebkurā mērogā būs ārkārtīgi bīstama, jo visums neaizmirst neko. Katrai personai viņa centīsies visu piešķirt atkarībā no viņas nopelniem. Jūs varat to saukt par karmu, jūs varat atcelt – pēc jūsu ieskata.

Finanšu sfērā ir novērojams neatkarības periods un atbildība pret cilvēkiem, kas ir vājāki. Palīdzot tiem, kas neprasa, jūs varat uzrauties uz dusmām un negativitāti. Palīdzot tiem, kas to lūdz, jūs virzīsieties uz priekšu. Jums nevajadzētu tikai atteikties no jūsu ambīcijām.

Naudu labāk iztērēt pēc iespējas rūpīgāk. Visu grūti nopelnīto naudu labāk ir ieguldīt pašu attīstībā. Piemēram, varat iegādāties treniņu simulatoru vai jaunu mācību grāmatu. Vārdu sakot, labāk ir pareizi ieguldīt naudu. Ja nevarat atrast veidu, kā gudri iztērēt naudu, vislabāk atstāt to līdz labākiem laikiem. Tie, kam patīk tērēt naudu bezcerīgi, pēc tam ir ļoti vīlušies. Strādājiet un uzlabojiet sevi Plutona retrograda laikā.

Lasi arī: Dzintars Rasnačs: Izglītības kvalitāte ir viens no trīs vaļiem, kas balsta tiesību sistēmu

Garastāvoklis un Vese***a

Šajā laika posmā ir svarīgi izvairīties no stereotipiskas domāšanas. Cilvēki ir tikai tas, ko jūs varat redzēt, nevis to, ko jūs vēlaties redzēt. Šis periods būs ļoti grūti, lai objektīvi uztvertu visu, kas notiek. Neskatoties uz to, Plutons stiprinās jūsu ticību sev. Garastāvoklis mainīsies pastāvīgi, bet jums to nevajadzētu atgriezt, dodoties trokšņainās kompānijās. No cilvēkiem ļoti labi tiks nodots negatīvisms, nekas vairāk.

Plutona ietekme samazinās ķermeņa izturību pret stresu. Astrologi atzīmē, ka daudziem cilvēkiem var būt jauna atkarība vai pastiprināties vecā. Intuīcija būs kļūdaina, kas palīdz daudziem no mums katru dienu. Labestība radīs daudz vairāk problēmu, jo empātija palielināsies. Tas viss kopumā radīs ārkārtīgi negatīvu ietekmi, ko ikviens var sajust sev. Uzmundrinoši un neprātīgi cilvēki būs laimīgi, bet tikai šajos sešos mēnešos, jo pēc tam viņu rīcība var vērsties pret viņiem.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment