Sieviešu horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – sagatavojieties grūtībām!

Astrologi stāsta, kāpēc aprīļa pirmajā nedēļā sievietes var piedzīvot zaudējumus. Horoskops palīdzēs visu Zodiaka zīmju pārstāvēm pārvarēt problēmas.

Kopumā visu aprīli, zvaigznes atbalstīt Zodiaka apļa pārstāves, bet mēneša sākumā astrologi joprojām iesaka sagatavoties grūtībām un iespējamām problēmām, kas saistītas ar enerģētikas nozares pārstrukturēšanu. Nedēļas sākums notiks saskaņā ar neskaidru Saules ietekmi ugunīgā Auna zīmē. Vairums cilvēku noskaņojums būs skandalozs, sarunas – grūtas un komunikācijas rezultāts – neparedzamas. Palielināsies konflikts un konkurence, kā arī verbālās apmaiņas un pat apvainojumu risks. Tāpēc jums vajadzētu saprast, kā atrisināt konfliktus.

Auns

Aunu zīmes pārstāves, neskatoties uz astrologu vispārējām prognozēm, gaida nedēļa pilna ar iespējām. Saules patrons šķērso Auna karaļa zīmi, kas nozīmē, ka veiksme pēc definīcijas atradīsies Auna pusē. Visizdevīgākās dienas būs ceturtdiena, piektdiena un svētdiena. 4., 5. un 7. aprīļa jaunās iniciatīvas radīs pozitīvas pārmaiņas, tāpēc astrologi iesaka Aunam rīkoties un neapšaubīt sevi. Un jā, labāk ir rīkoties ar maigu spēku, lai sasniegtu mērķus un nesabojāt attiecības ar kādu citu.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada aprīlim – nāksies cīnīties ar pārmērīgu emocionalitāti!

Vērsis

Sievietes-Vēršus sagaida nedēļa, kas piepildīta ar problēmām un pieredzi, jo īpaši karjeras un finanšu jomā. Merkurs ir enerģiski vājināts, jo tas ir Zivju zvaigznājā. Aprūpe un piesardzība šonedēļ ir svarīgākās īpašības. Nepieciešams ne tikai pārbaudīt skaitļus un rūpīgi izlasīt mazo druku līgumos, bet arī ieviest pagaidu ekonomiju lieliem pirkumiem un liktenīgi pieņemamus lēmumus.

Dvīņi

Jupiters, kas rada grūtības Dvīņiem, ir apzīmēts ar spēcīgu pozīciju, un Merkurs, kurš parasti atbalsta šīs zīmes pārstāvjus, ir izsmelts. Šīs astroloģiskās tendences liecina, ka aprīļa sākumā, Dvīņi būs ne labākajā noskaņojumā. Risks, runāt pārāk daudz un strīdēties ar radiniekiem, ir augsts, tāpēc galvenais uzdevums ir paškontrole. Neatkarīgi no tā, cik slikti tas ir, ir svarīgi palikt mierīgām  – tas ir vienīgais veids, kā pavadīt nedēļu bez nopietnām problēmām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment