Rūgtā patiesība par katru zodiaka zīmi, jo katram ir savas sliktākās īpašības, ne tikai Skorpioniem

Lauva

Ļoti lepna un uz sevi vērsta. Pat ja tam nav īpašu iemeslu, Lauva vienmēr pierādīs, ka viņam ir taisnība. Tikai principa pēc. Tev ir paveicies, ka ne visi ir akli un ik pa laikam vari ar viņiem vienoties. Bet, ja pēc ilgstoša strīda vai trokšņaina skandāla izrādās, ka Lauva ir taisnība – uzmanieties. Lauva atcerēsies savu uzvaru pat pēc gadiem, ekstrapolējot to uz citiem jūsu komunikācijas gadījumiem. Jums ir jāspēj saprast šādu cilvēku vai vispār ar viņu nekomunicēt. Trešā varianta, kā saka, nav.

Lauvas pret kritiku izturas negatīvi un pat neaizsargāti. Bet, tāpat kā īstām lauvām, šai zīmei nepatīk izrādīt savas patiesās emocijas. Tātad kritikas dēļ būs minimāli asaras, bet maksimums kliedzieni un apvainojumi pretējā virzienā. Tādu zvēru labāk neķircināt, bet uzpirkt. Pat ja Lauva redz viņam adresētus neslēptus glaimus, viņš uz to reaģē pozitīvi. Viņam galvenais, lai cilvēki atzīst, ka viņam ir taisnība, pat ja tie ir meli.

Jaunava

Neskatoties uz inteliģenci un zināšanām, Jaunavai ir grūti savaldīties un nenorādīt uz citu kļūdām. Citiem vārdiem sakot, saziņa ar šādu cilvēku vienmēr būs kā pirmā kursa lekcija. Pat ja Jaunava necentīsies šķist gudrāka nekā patiesībā ir, apkārtējie to tā jutīs. Jā, viņi ir gudri, jā, viņi kaut ko zina. Taču patiesi gudrs cilvēks vienmēr var piesegt savu apziņu, lai nevienā neizraisītu negatīvismu. Taču Jaunavas nespēj sevi savaldīt.

Tas pats attiecas uz kārtību. Mājās, darba vietā, pat ārā. Visam apkārt jābūt tīram, kārtīgam, drēbēm jābūt pilnīgi jaunām. Pat ja tas nozīmē milzīgu laika upurēšanu. Jaunavām šajā ziņā ir grūti iepriecināt. Tāpēc viņi nepadara vismīļākās vīramātes vai vīramātes. Tomēr tas viņus personīgi nekādā veidā netraucē. Galu galā viņi zina, kas šajā pasaulē ir svarīgs. Proti, noteikumi un kārtība.

Svari

Svari ne bieži vien spēj iepriecināt sarunu biedru ar sirsnību savos vārdos un spriedumos. Viņiem nav nopietnu principu, ja vien mēs nerunājam par kaut ko patiešām nopietnu. Uzmanības centrā ir peļņa un nekas vairāk. Turklāt visbiežāk ieguvums nav būtisks. Svari var būt ērtību draugi un nesaskatīt tajā neko sliktu. Tas pats attiecas uz romantiskām attiecībām. Vīriešiem tā nemaz nav problēma. Ko darīt, ja meitenes mīl neliešus?

Arī Svari dažkārt ir pārāk slinki, lai pieņemtu tādu vai citu lēmumu vai veiktu kādu vienmuļu darbu. Tieši šajā gadījumā viņiem ir vieglāk manipulēt ar cilvēku, izliekoties par slimu vai kaut kā dziļi nelaimīgu. Ja tikai darbs būtu padarīts. Kopumā, ja kļūsiet par ļoti tuviem draugiem ar Svariem, jūs apgūsit daudzus manipulācijas paņēmienus, kurus neviens viņiem nav iemācījis. Tas ir raksturīgs dabai, un neviens slavēts NLP nevar turēt pie tā sveci.

Skorpions

Tikai daži cilvēki var lepoties ar tādu izturību kā Skorpioni. Attiecībās, draudzībā un īpaši naidā. Ja mēģināsit ar viņiem izturēties pārāk “nepareizi”, viņi to neaizmirsīs ilgu laiku. Vai jūs zināt stāstus par greizsirdīgām sievām un vīriem? Pretinieki, kuri nevarēja nomierināties pat pēc mēnešiem vai gadiem? Noteikti tie bija Skorpioni. Tikai viņi ar sev raksturīgo neatlaidību var tiekties uz saviem mērķiem, lai arī kādi būtu. Tie nav pat toksiski, patiesībā ir indīgi.

Daži cilvēki jauc savas domāšanas virzienu ar neveselīgu apsēstību. Tas ir nepareizi. Tas ir tikai tāds raksturs. Ejiet tikai uz priekšu, neņemot vērā nevienu un nekur negriežoties. Jā, tas nav viegli, un vispār dzīvē mums nepatīk tie, kas nav tādi kā mēs. Un tomēr Skorpioniem bieži ir plašs sabiedriskais loks, daudz paziņu un draugu. Iekļauts arī romantiskas attiecības. Acīmredzot citus cilvēkus piesaista viņu trakā intensitāte. Bet šādas attiecības ne vienmēr beidzas pozitīvi. Ar Skorpioniem jums jābūt uzmanīgiem.

Strēlnieks

Tipisks Strēlnieks ir bērns, kurš sapņo par kaut ko savu un uz kuru dažreiz ir grūti paļauties. Tāpat kā lielākā daļa bērnu, Strēlnieki ir izklaidīgi un nespēj pabeigt iesākto. No vienas puses, tas, protams, ir satriecoši. Bet, no otras puses, ja jūs ļoti cenšaties, varat mēģināt disciplinēt Strēlnieku. Dažreiz, protams, tas atgriežas. Pārāk spēcīgi mēģinājumi mainīt Strēlnieku no malas var padarīt viņu ļoti asu, pat toksisku. Viņam nepatīk, kad viņi to būvē. Jums ir jāsaprot.

Un Strēlnieks, tāpat kā bērni, neprot daudz par sevi slēpt un melot. Un, tāpat kā bērni, viņi dažreiz var nodot kādu noslēpumu, burtiski jebkurā grupā. Ne aiz ļaunuma un nepavisam ne ar nolūku. Tas vienkārši neizdodas citādi. Kā gan citādi jūs varat sevi savaldīt, ja noslēpumā nesaskatāt neko ārkārtēju, pat ja tas ir kāds cits? Viņi var daudz pastāstīt par sevi, vienkārši jautājiet. Tāpēc dažreiz draugiem šī zodiaka zīme var nepatikt, lai gan viņš neuzminēs, kāpēc.

Lasi arī: Taro prognoze nedēļai no 2024. gada 15. aprīļa līdz 21. aprīlim: pievērsiet uzmanību tam, kas notiek jūsu dzīvē!

Mežāziz

Ziemeļu raksturs, nav precējies. Šis ir tipisks Mežāzis. Karjerists, pieradis visu sasniegt, neskatoties uz jebkādiem šķēršļiem. Ar jebkādiem līdzekļiem cenšas uzlabot savu dzīvi. Bieži vien ciniķis. No vienas puses, šāda veida raksturs tagad ir modē. Jaunieši īpaši cenšas iztēloties par tādiem tēliem, kuriem nekas nerūp. Taču viena lieta ir izlikties, bet pavisam cita – ievērot šādu aprakstu.

Viņi neraud, kad skan skumja mūzika. Viņi ir vienaldzīgi, ja pat viņu tuvākie draugi cieš no bēdām. Tikai auksts prāts (bet tas ne vienmēr ir) un ambīcijas. Runājot par viņu pašu ieguvumiem vai neveiksmēm, Mežāži var kļūt saspringti. Bet tikai nedaudz. Lai vēlāk, kad pagājis kāds laiciņš, var atkal sēdēt un smieties ar pusnolaistiem plakstiņiem. Jā, tādi cilvēki ikdienā maz noder. Viņu sociālie sakari ir ļoti vāji. Un jūs nekad nevarat uz tiem paļauties. Bet, ja jums trūkst kritikas, pievērsieties Mežāžiem, jūs nekļūdīsities.

Ūdensvīrs

Kā avota ūdens straume, kas aizslauka visu savā ceļā, Ūdensvīriem ir tikpat daudz enerģijas un viņi ir tikpat ambiciozi. Nekas viņus nevar apturēt, viņiem ir tik liela vēlme un pat kaut kāda aizraušanās. Bet tas, kas sākumā izskatās kā pluss, vēlāk var pārvērsties milzīgā nepatīkamā mīnusā. Citiem vārdiem sakot, cilvēks, kurš patiešām vēlas kaut ko sasniegt darbā, bieži vien pārvēršas par īstu augšupeju. Piesūcējs, gatavs iet pāri galvām, ja vien priekšnieki pamanītu viņa pūles. Bet mani kolēģi izdarīs savus, pretējus secinājumus.

Tas pats notiek attiecībās. Pastāvīgi zvani savai otrajai pusei, kaitinoši. Bet tas sākās tik labi. Kad dāvināto ziedu pušķis pārvērtās par kaut kādu maniakālu stalkeri? Kāpēc viņš tevi aicina ārā katru dienu, bet zvana burtiski reizi pāris stundās? Mānija Ūdensvīram ir ierasta lieta. Bet ne tāpēc, ka viņš tiešām neko nevarētu darīt ar savām jūtām. Viņam tā vien šķiet, ka nav cita ceļa, kā sasniegt savus mērķus.

Zivis

Šķiet, ka viņi nav pieķērušies sev un pat nav pārāk neaizsargāti. Bet Zivis ir patiesi vientuļnieki, kas nemeklē kompāniju. Bieži vien Zivīm pieaugušā vecumā jaunu draugu nav. Visa viņu saziņa notiek ar vienu vai diviem veciem biedriem, kurus viņi izvēlējās sev bērnībā. Nav pat svarīgi, vai viņi ir labi cilvēki vai nē. Zivīm vienkārši nav vajadzīgas jaunas iepazīšanās, tās ir apmierinātas ar tāda veida draudzību, ka ik pēc sešiem mēnešiem. Vai arī varat nosūtīt SMS…

Tāpat ir ar darbu. Zivīm ir grūti virzīties tālāk, pārmaiņas viņām ir nevēlamas. Tāpēc viņi dod priekšroku tai pašai nolietotajai vietai, nevis karjeras izaugsmei. Pat ja tas vairāk izskatās pēc stagnācijas. Taču nav jāmaina kolēģu loks, jāattīstās, un šajā laikā viņi pierod pie priekšniekiem. Var izdarīt nepareizu pieņēmumu, ka vismaz attiecībām Zivis ir labāk piemērotas nekā jebkura cita. Bet arī šajā gadījumā apiets. Kurš gan vēlas būt kopā ar cilvēku, kurš ne uz ko netiecas? Draugs, iespējams, ir maksimums. Kas patiesībā ir diezgan skumji.

Šīs ir ziņas, kuras mēs jums piedāvājam. Horoskops ne vienmēr runā par kaut ko labu un spilgtu. Tā kā cilvēki ne vienmēr var lepoties ar tikai pozitīvām rakstura iezīmēm. Katrai zīmei ir sava negatīvā puse, un tajā nav nekā slikta. Turklāt tagad jūs vismaz varat izdarīt noteiktus secinājumus pats. Un tas, kurš ir informēts, ir bruņots.

Leave a Comment