Šādi uzvedās iemīlējušies Zvaigžņu zīmju pārstāvji: uzvedība un darbi nemelo

Lauva

Parasts Lauva ir uz darbu orientēts cilvēks, kuram nerūp apkārtējie. Viņš vai viņa vienkārši dara savu ar nopietnām sejām. Kad Lauvas iemīlas, nopietni plēsēji pārvēršas par jaukiem, rotaļīgiem kaķēniem. Lauvas ir mīļākie cilvēki. Ja viņus pārklāj jūtas, tad viņi nevar strādāt, samazinās to efektivitāte, jo viņi atdzīvojas un kļūst laipni, pūkaini un maigi.

Jaunava

Jaunavas maigi iemīlas. Ja gadās iemīlēties, tad viņi parasti uzvedas tā, it kā ar viņiem kaut kas būtu noticis – vecmāmiņa saslima vai viņi kazino zaudēja miljonu rubļu. Viņi uztraucas par attiecībām, tāpēc visiem lūdz padomu, ko darīt tālāk, kā būt. Viņi baidās no pārmaiņām dzīvē, pat tik labām, tāpēc iemīlēšanos uztver kā briesmu signālu.

Svari

Svari, iemīlēšanās, jūtas ekstravagantiski. Viņi ir tik dzīvespriecīgi un garā spēcīgi, ka spēj pārvietot kalnus. Šī Zvaigžņu zīme ir vairāk atkarīga no šī stāvokļa nekā pārējās. Viņiem patīk iemīlēties vairāk nekā mīlēt, tāpēc var būt ļoti grūti uzturēt vētrainas attiecības ar šiem cilvēkiem. Svari var tevi mīlēt vairāk nekā jebkurš cits pasaulē un pēc tam teikt: “Klausies, man kaut kas ir apnicis.” Īsāk sakot, viņiem patīk mētāties un viņi visu laiku iemīlas, tāpēc ir grūti pateikt, kad viņi nav iemīlējušies.

Skorpions

Skorpions iemīlas stipri vai nemaz. Sajūsminātie šīs zīmes pārstāvji pamet dzīvi – jūs varat vienkārši par viņiem aizmirst. Ja kāds viņus ir apmānījis, tad visu atmetīs, lai tikai būtu kopā ar savu mīļoto. Viņu mīlestība ir tik spēcīga, ka slikts pārtraukums attiecību agrīnā stadijā var salauzt viņu sirdi. Skorpiona atriebība būs šausmīga. Kad Skorpioni iemīlas, viņi kļūst nedaudz drūmi un domīgi.

Strēlnieks

Neskatoties uz savu ugunīgo dabu, Strēlnieki iemīlas neticami rūpīgi. Pat Jaunavas viņus apskaustu. Strēlnieki izliekas, ka viņiem viss ir viegli, bet iekšā viņi veido fantāzijas par nākotni un iztēlojas pilnīgi visu, sākot ar to, kā jūs nosaucat savus bērnus, līdz tam, kā viņi sauks savu dvēseles radinieku, šķiroties. Tāpēc viņi reti tiekas ar kādu, un reti tas nonāk dzimtsarakstu nodaļā.

Lais arī: Ko dažādu Zvaigžņu zīmju pārstāvji dara sarežģītās un stresa situācijās

Lasi arī: Sieviešu talismani atbilstoši zvaigžņu zīmei, kas palīdzēs jums sasniegt sieviešu laimi

Mežāzis

Iemīloties, Mežāži par savu “upuri” uzzina visu, ko var iemācīties. Tad viņi ilgu laiku sver plusus un mīnusus. Tad viņi atkal mēģina noskaidrot, vai ir kāds triks. Tikai pēc ilgiem spēka un saderības pārbaudījumiem  viņi beidzot piekrīt fiziskai mīlestībai, maigumam un visam pārējam. Viņu mīlestība ir ļoti nogurdinoša, bet tā ir tā vērta.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri iemīlas agrā vecumā un pēc tam cenšas to nedarīt. Ja viņus pārņem emocijas, tad par tām pastāstīs, esi drošs. Viņi tuvosies tev ar vilinošu smaidu un tik mīļi pateiks loloto “tu man patīc”, ka tu paliksi mēms. Uzmanies, jo Ūdensvīri pēc intimitātes bieži atvēsinās, tāpēc viņiem būs par kaut ko jāinteresējas. Viņi iemīlas nepieejamos cilvēkos, jo ir ļoti neapdomīgi.

Zivis

Zivis ir viena no galvenajām romantiķiem uz planētas. Iemīloties, viņi noteikti sarīko oriģinālus randiņus. Ja viņu mīlestība nav līdzīga tai, ko viņi satika filmās un grāmatās, tas viņus ļoti apbēdina. Pēc daudzu šīs Ūdens zīmes pārstāvju domām, labāk ļaut mīlestībai būt traģiskai nekā tukšai un bezjēdzīgai. Mīlestības zivis ir kā Lauva – tās ir izkaisītas, noslēpumainas.

Visas Zvaigžņu zīmes iemīlas un piedzīvo šo sajūtu dažādos veidos. Katram no mums galvenais ir atcerēties brīnišķīgos mirkļus, kas atstāj patīkamu pēcgaršu. Dzīve ir nemitīgi meklējumi, tāpēc izbaudiet procesu. Izbaudi katru minūti.

COMMENTS

Leave a Comment