Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

Lauva

Saule, kas valda pār karalisko Lauvu, šai zvaigžņu zīmei piešķīra košus un skaistus iekštelpu ziedus. Ikvienam, kurš dzimis laikā no 21. jūlija līdz 21. augustam, mājās jābūt Ķīnas rozei. Šis puķupods nesīs panākumus radošos centienos un laimi savstarpējā mīlestībā.

Arī kalas augs labi.

 

Jaunavas

Jaunavas vienmēr ir izcēlušās ar attīstītu intelektu un labu veselību, tāpēc ar šīm īpašībām ir apveltīti arī viņu telpaugi. Tie, kas dzimuši no 22. augusta līdz 21. septembrim, izceļas ar lielu mīlestību pret jebkuriem augiem. Singonijs palīdzēs jums pielāgoties jaunai videi, padarīs jūsu raksturu vieglāku un uzlabos jūsu oratoriskās prasmes.

Dracaena palīdzēs pabeigt iesākto un piepildīt māju ar gaismas enerģiju.

Svari

Telpaugi palīdz stiprināt partnerattiecības un attīstīt smalku un izsmalcinātu garšu ikvienam, kas dzimis no 24. septembra līdz 23. oktobrim. Skaistās Veneras un stingrā Saturna ietekme rada Svariem spilgtu oreolu un piesaista šīs zīmes pārstāvju uzmanību. Svaru galveno augu var saukt par decembrista ziedu (Zygocactus truncated).

Un phalaenopsis orhideja ir lieliski piemērota kaisles un harmonijas uzturēšanai gultā.

 

Skorpions

Skorpiona mistika ir saistīta ar Marsa un Plutona ietekmi. Tāpēc no 24. oktobra līdz 22. novembrim dzimušajiem telpaugs palīdzēs attīstīt gaišredzības dāvanu un citas neparastas spējas. Skorpioniem vispiemērotākais ir raibs slīdnis.

Un arī visi kaktusi pamatoti tiek uzskatīti par Skorpionu talismaniem.

 

Strēlnieks

Strēlnieks (23.11.-22.12.) vienmēr ir kaislīgs ceļotājs, viņu saista ārzemju tēma, jo pār viņu valda Jupiters. Strēlniekam patīk arī citrusaugļu skābena garša, jo tā ir Jupitera iecienītākā garša.

Izlemjot iegūt ziedu, Strēlnieks var attīstīt aizraušanos ar ceļošanu un citu valstu kultūras izzināšanu. Citronu koks veicinās panākumus biznesā un palīdzēs paplašināt redzesloku.


Bonsai palīdzēs Strēlniekam izprast dzīves gudrību un iemācīs saprast cilvēkus.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šis ir labākais laiks grūtniecībai saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi

Mežāzis

Saturns, kas valda pār Mežāzi, visus, kas dzimuši no 23. decembra līdz 20. janvārim, apbalvoja ar stabilu raksturu. Tāpēc daudziem Mežāža augiem ir taisni un šauri kāti. Mežāža galvenais talismans ir resna sieviete, kas nes materiālu labumu.

Un dracaena pasargās jūs no lieka satraukuma, stresa un palīdzēs sakārtot domas.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes pārstāvji mēdz izdomāt visu jauno un neparasto, tā ir unikālu ideju un talanta zīme.

Tāpēc iekštelpu Ūdensvīra ziedi veicina neparastu īpašību attīstību. Tiem, kas dzimuši laikā no 21. janvāra līdz 19. februārim, labi, ja mājās vai darbā ir paparde.


Un puansetija piepildīs māju ar prieku un atklās slēptos talantus.

Zivis

Dzimušas no 20. februāra līdz 20. martam tiecas pēc garīguma un dievkalpojuma attīstības. Iekštelpu ziedi, ko Venera dāvā Zivīm, palīdzēs iegūt šīs cildenās īpašības. Acālija palīdzēs atjaunot iekšējo harmoniju.

Gandrīz visi akvārija augi labi ietekmēs arī Zivis.

Tāpat iesakām noskaidrot, kuri ēdieni tracina dažādu zvaigžņu zīmju pārstāvjus. Zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka mūsu ēšanas paradumus vada zvaigznes. Ja izpētīsi zvaigžņu zīmju iecienītākos ēdienus, vari pārsteigt ģimeni un draugus ar gardiem ēdieniem.

Katram no šiem mājas puķu podiem ir savas unikālās īpašības, kas ar pienācīgu un pienācīgu aprūpi labvēlīgi ietekmēs tā īpašnieku un attīstīs un nostiprinās viņā nepieciešamās īpašības un spējas. Telpaugi ļauj uzlabot atmosfēru mājā un vispārējo labsajūtu, kā arī palīdz harmonizēt mūsu iekšējo pasauli.

Vai jums patika raksts? Dalieties tajā ar draugiem, viņi jums pateiks paldies.