Spēka dienas 2023. gada februārī

Ziema ieiet savā pēdējā posmā. Februāris ir laiks, kad jau smaržo pēc pavasara. Šis ir piemērots brīdis, lai pievērstos Spēka dienām, kuras februārī būs tikai trīs.

Ja ir tikai trīs spēka dienas, tas nenozīmē, ka mēnesis būs neveiksmīgs. Visus problemātiskos notikumus aptvers fakts, ka šobrīd nav nevienas retrogradas planētas. Šobrīd tuvojas gada labvēlīgākais laiks, tāpēc katru dienu ceļā var sastapt jaunas iespējas. Meklējiet tās visos notikumos, kas tagad notiek ar jums.

2. februāris – spoguļdatums

02.02 ir ļoti labs spoguļdatums, jo palīdz mums atvērt acis uz notiekošo un saprast tuvākajā pagātnē notikušo notikumu slepeno nozīmi. Šī ir diena, kad cilvēkiem ir jādomā un jāpārdomā, kā arī jārīkojas saskaņā ar plāniem. Skaitlis 2, kas valdīs pār pasauli, vairos mūsu gribasspēku, dos enerģiju, motivāciju un vēlmi izlauzties vadībā.

5. februāris – Venēras un Marsa kvadrāts

Otrā spēka diena ir labvēlīga aspekta diena starp Venēru un Marsu. Kvadrāts kopumā ir vājš aspekts, taču, ja tajā piedalās tādas spēcīgas planētas kā Venēra un Marss, tad tas var būtiski ietekmēt cilvēci un katru no mums atsevišķi. Šī būs universāla spēka diena, kurā droši varēsi iesaistīties darba un biznesa lietās, kā arī veltīt laiku mīlestībai. Ja vēlaties, varat kārtīgi atpūsties, jo ir svētdiena. Jūs varat palikt mājās un atpūsties, vai arī doties kopā ar draugiem vai otru pusi uz kādu interesantu vietu.

Lasi arī: Kas ir garīgie parazīti, kāpēc tie ir bīstami un kā no tiem atbrīvoties

11. februāris — Merkurs ieiet Ūdensvīrā

Trešā spēka diena ir diena, kad Merkurs ieiet Ūdensvīrā. Ūdensvīrā šī planēta jūtas ļoti labi. Tas nozīmē, ka 11. datumā katrā no mums pamodīsies tieksme pēc zināšanām, zinātnes un jaunām prasmēm. Šajā dienā ieklausieties savā intuīcijā un nebaidieties darīt to, kas nepieciešams jums, nevis citiem. No 11. februāra pienāk periods, kad katrs cilvēks sāks kļūt labāks. Arī šajā sestdienā varat droši mainīt situāciju – pārvietoties, pārkārtot mēbeles, doties izbraucienos.

Šādās dienās mums ir vieglāk atteikties no  garīgiem šķēršļiem un ierobežojošiem uzskatiem. Mūsu apziņa kļūs tīrāka, kas izraisīs vēlmi dzīvot, radīt, izklaidēties un darīt labus darbus. Eksperti novēl jums panākumus un pēc iespējas ātrāk sasniegt savus mērķus.

COMMENTS

Leave a Comment