Saka, ka atriebība ir salda: kā dažādi zvaigžņu zīmju pārstāvji atriebjas

Lauva

Lauvas atriebība jebkurā gadījumā būs salda. Ja jūs aizvainojāt Lauvu vai Lauvu, tad varat ieņemt vietu trako namā – viņi jūs padarīs traku. Jūs atskatīsities līdz mūža beigām, un pilnīgi sveši cilvēki jūs izprovocēs uz nervu sabrukumu, un neviens ekstrasenss nepalīdzēs tikt līdz lietas būtībai.

Jaunava

Jaunavas ir divu veidu: klusas un mierīgas, kuras atriebībā aprobežojas tikai ar paziņojumu policijai un skaļu lāstu vai nežēlīgiem netīriem trikiem, kas var pārdurt riepas automašīnā, izsist logu virtuvē un turēt ļaunu prātu. 10 gadi. Nejaucieties ar viņiem – tā ir krievu ruletes spēle.

Svari

Svari ir mierīgi un vienmēr zina, ka atriebība ir kaps diviem. Ja jūs Svaru pārstāvi nosaucāt par idiotu, tad viņš vienkārši nosauks jūs par idiotu. Lielākā daļa viņu skaļo runu, par kurām jūs nožēlosit, nedod neko.

Skorpions

Visbriesmīgākie atriebēji ģimenē ir Skorpioni. Viņi var likt jūsu ģimenei jūs ienīst. Viņiem nepatīk atriebties, bet viņi to dara visaugstākajā līmenī – pat uzņem filmu vai raksta grāmatu.

Strēlnieks

Strēlniekam ir nepieciešams, lai visi redzētu viņa atriebību. Lai viņa jociņš izdotos, un visi apkārtējie sāktu viņam aplaudēt, cepuri uz augšu. Citi atriebības veidi šai Zvaigžņu zīmei gandrīz nav raksturīgi.

Lasi arī: 10 labākie padomi no Ošo

Lasi arī: Meditācija ar ūdeni palīdzēs piesaistīt naudu

Mežāzis

Vai vēlaties karu? Vai vēlaties, lai zeme saplaisātu zem jūsu kājām, un jūsu dzīve kļūst kā elle? Tad tu neesi par Mežāzi. Šis ir visnejēdzīgākais no visiem atriebējiem. Mežāzis neprot atriebties – viņš tikai strīdas, tik skumji, ka gribas gulēt.

Ūdensvīrs

Strīdoties ar Ūdensvīru, jūs riskējat pagriezt situāciju pozitīvā virzienā. Smiesies līdz asarām, bet aizmirsīsi par atriebību – gluži kā pats Ūdensvīrs. Šie cilvēki nav eņģeļi, taču jūs nekad nevarat gaidīt no viņiem atriebību.

Zivis

Zivis ir ļoti līdzīgas Dvīņiem – viņas par tevi pļāpās gadiem ilgi. Viņu atriebība ir ļoti ilga un vāji jūtama, bet tā kļūst šausmīgi. Zem slidotavas riteņiem jūs nesastapsiet, bet Zivīm labāk nesāp.

Dažām Zvaigžņu zīmēm nepavisam nav raksturīga atriebība, taču tas nenozīmē, ka simts procenti cilvēku tādi ir. Noteikumam ir izņēmumi, tāpēc jūs varat nonākt neveiklā situācijā, nodarot ko sliktu kādam, no kura negaidāt pretī ļaunumu. Jebkurā gadījumā dzīvo labi un dari tikai labu citiem, lai nevienam neraktu bedri.

Leave a Comment