Sāku likt ūdens glāzi blakus gultai uz naktsskapīša, kad uzzināju šo

Pirms kāda laika populārs bija viens joks: Natālija, vai tev būtu bērns sev, vai kā. Kurš tev vecumdienās atnesīs glāzi auksta ūdens ? — Ak, zini, mammu, man personīgi labāk patīk kafija, nevis ūdens.

Un ļoti, starp citu, velti. Galu galā daudzi ārsti mums iesaka dzert ūdeni biežāk. Parasts, tīrs saldūdens, lai par cik neitrālu to uzskatītu, var pozitīvi ietekmēt mūsu veselību. Bet, pagaidiet, tas nenozīmē, ka tagad darbā, no rīta, jums ir jāskrien pie biroja ūdens tvertnes, mēģinot to iztukšot. Ir svarīgi zināt, kad ir labākais ūdens dzeršanas laiks un kādās devās. Par to mēs šodien pastāstīsim.

Glāze auksta ūdens

Droši vien ir vērts sākt ar pirmajām pamošanās minūtēm. Daudzi cilvēki dod priekšroku no rīta doties uz virtuvi, lai pagatavotu sev to ļoti uzmundrinošo kafiju, un, maigi izsakoties, viņi kļūdīsies. Galu galā šis mīļais dzēriens, ja to dzer tukšā dūšā, aktivizē hormona holecistokinīna ražošanu. Kas, savukārt, ir atbildīgs par gremošanas sistēmas darbību. Bet ko tad mums vajadzētu sagremot pašā dienas sākumā?

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam – vārdi un domas kļūs par galveno metodi cīņā par panākumiem

Tā vietā, izdzerot glāzi vai divas auksta ūdens, viss ķermenis iedarbināsies. Uzmundriniet un noskaņojieties pareizajā veidā. Tas aktivizē iekšējos orgānus, lai pēc desmit minūtēm un vēlāk bez problēmām varētu sākt brokastis. Tajā pašā laikā jūs pēc garas nakts papildināsiet šķidruma līmeni organismā.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment