Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam – vārdi un domas kļūs par galveno metodi cīņā par panākumiem

Tātad pirmais vasaras mēnesis ir šķērsojis ekvatoru. Šonedēļ sākas jauns enerģijas posms. Lai uzzinātu, ko šīs dienas mums nesīs, varat vērsties pēc palīdzības pie numeroloģijas, senākās skaitļu zinātnes.

Ir pienācis laiks cīnīties par savu nākotni. Ir pienācis laiks atcerēties savus galvenos mērķus. Numerologi uzskata, ka šonedēļ daudziem no mums būs jāaizstāv savs viedoklis, jāatrisina kādas grūtības. Šajās septiņās dienās vārdi un domas kļūs par galveno metodi cīņā par panākumiem . Viņu spēks būs neticami liels. Esiet laipns pret saviem mīļajiem un nemelojiet, lai sasniegtu savus mērķus. Esiet atklāts un sirsnīgs, tad Visums jūs svētīs.

Numeroloģiskais aprēķins nākamajai nedēļai

Vispirms jums ir jānoskaidro, kurš numurs būs atbildīgs par mūsu veiksmi šajās septiņās dienās. Lai to izdarītu, jums ir jāsaskaita visi datumi un pēc tam jāpievieno tiem mēneša sērijas numurs. Jūnijs joprojām ir aktuāls, tāpēc pašreizējie aprēķini ir šādi:

(19+20+21+22+23+24+25)+6=160. 1+6+0=7.

Pasauli valdīs skaitlis 7. Tā spēcīgā enerģija ārkārtīgi pozitīvi ietekmēs mūsu veiksmi ar jums, jo Septiņi ir tieši saistīti ar laimi. Tomēr vislabāk ir būt uzmanīgiem. Jums un man būs nepieciešama pārliecība, pašpārliecinātība, tiekšanās uz savu mērķi, gatavība veikt izšķirošu izrāvienu. Ir jārīkojas aktīvi, pārliecinoši, īpaši, ja intuitīvi jūtat, ka ir pienācis īstais brīdis.

Lasi arī: 43 gadu vecumā, mūžībā devās slavena mūziķe. Tikai tagad tika atklāts iemesls.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: šajā nedēļā centieties nepalaist garām izdevības uzlabot dzīvi visās sfērās!

Nekādā gadījumā nevajadzētu ļauties sēdēt, jo enerģija, ko neizdodas novirzīt biznesā vai mīlestības kanālā, var jūs novest pie sliktām domām un darbībām, kas negatīvi ietekmēs jūsu veselību un garastāvokli.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam

Pasivitāte šajā laikā ir kontrindicēta . Nežēlojiet laiku mājsaimniecības darbiem, darbam un biznesam, jo ​​visa jūsu iztērētā enerģija tuvākajā laikā atgriezīsies pie jums simtkārtīgi.

Visām jūsu darbībām jābūt labām . Septiņi novērtē cilvēku vēlmi darīt kaut ko labu citu labā. Neapvainojiet tos, kas jums ir dārgi. Cildenums un laipnība tagad ir ļoti svarīgas. Varbūt tie ir pat ļoti svarīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment