Šamanisms: 20 laimīgas dzīves noteikumi

Nav vērts riskēt ar savu dzīvību, kad tas nav pamatoti. Diskrēcija ir jūsu pastāvīgais palīgs.

Pirms domājat, kā mainīt kāda raksturu, mēģiniet to izdarīt ar sevi. Maz ticams, ka jums tas izdosies viegli. Citam cilvēkam to izdarīt nebūs vieglāk. Tāpēc vienmēr vispirms strādājiet ar sevi.

Pagātne ir tā, kas jau ir pagājusi. Neslavējiet viņu, pagātnei pietiek ar cieņu. Pastāvīga atgriešanās pagātnē var nebūt vislabākā ietekme uz jūsu likteni.

Maģiski šamaņu noteikumi, lai piesaistītu veiksmi dzīvē

Slēgtās ūdenstilpēs neko nemet, jo ūdens tajās necirkulē. Jūs pats varat stagnēt vienā vietā un pārtraukt attīstīties un pilnveidoties. Apmēram to pašu loģiku izmanto fen šui, dekorējot dārza zonas.

Lai papildinātu spēkus pēc smagas darba dienas, ieslēdziet mierīgu mūziku, kas jūs atslābina. Ar tās palīdzību jūs varat atjaunot savu bojāto auru.

Vāciet akmeņus, kas atrodas upes krastos un ko mazgā tās ūdeņi. Tas ir pilns ar enerģiju, ko baroja viļņu kustība. Turot to rokās, jūs sajutīsiet možuma un spēka pieplūdumu.

Pavasarī vēlams savākt pumpurus, kas parādījušies augos. Tie satur daudz spēka un koncentrē visas visnoderīgākās vielas, ko koks paņem no zemes.

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Svari pārstāvjiem

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: dažiem nedēļa nebūs patīkama!

Enerģijas tīrīšanai jums nav nepieciešams daudz: vienkārši samirkstiet vienreiz siltā vasaras lietū. Tas pat var jūs uzmundrināt un atsaukt labas bērnības atmiņas.

Peldoties vasaras saulgriežu dienā, var iegūt milzīgu pozitīvu enerģijas lādiņu visam gadam. Tātad jūs uzturēsit sakarus ar saviem senčiem un darīsit kaut ko noderīgu sev.

Tie ir šamaņu dzīves noteikumi, kas noteikti palīdzēs kļūt laimīgākiem un rast harmoniju ar dabu un sevi. Varat arī izmantot Jeļenas Jasevičas padomus, kā pareizi formulēt vēlmes , lai tās piepildītos.

Pat ja neesi sevī atradis unikālu dāvanu, neuztraucies: lielākā dāvana ir spēja attīstīties un tiekties būt labam cilvēkam. Visu labāko, atcerieties Visuma likumus

Leave a Comment