Ko īsti nevajadzētu uzņemties Zvaigžņu zīmēm: darbi, kas ir pretrunā ar tevi

Mēs visi vēlamies dzīvē atrast savu patieso aicinājumu. Daudziem tas izdodas, taču zvaigžņu eksperti ir pārliecināti, ka katrai Zvaigžņu zīmei ir arī savs pretaicinājums – lieta, kuru vislabāk nekad neuzņemties.

Katram no mums var būt daudz iemeslu neuzņemties to vai citu biznesu – tas var kādam nodarīt pāri fiziski, kādam morāli un kāds var nodarīt pāri visiem apkārtējiem. Daudzējādā ziņā šādi gadījumi ir saistīti ar  zvaigžņu zīmju netikumiem un to vājībām, par kurām rakstījām iepriekš. Šis raksts palīdzēs atpazīt savus trūkumus un izvairīties no tiem.

Auns

Auni ir dinamiski un enerģijas pilni, tāpēc viņiem noteikti nevajadzētu darīt kaut ko pārāk bīstamu vai, gluži pretēji, garlaicīgu un pelēku. Auna pretaicinājums ir militārā karjera. Viņi var novest pasauli līdz Trešajam pasaules karam, ja tie netiks ierobežoti.

Vērsis

Vērsim labāk savu dzīvi nesaistīt ar labdarību. Mantkārīgs altruists ir muļķības. Vieglāk ir būt klaunam, kurš liek pasmieties pēdējam ciniķim, nekā Vērsim, kurš dara labu tiem, kurus nepazīst.

Lasi arī: Šamanisms: 20 laimīgas dzīves noteikumi

Lasi arī: 10 neparasti fakti par zvaigžņu zīmes Svari pārstāvjiem

Dvīņi

Dvīņu antizvani ir garlaicīga dzīve: garlaicīgs darbs 5 dienas nedēļā, garlaicīga mīlestība, garlaicīgas draudzības un nekādas jautrības. Dvīņi ir kontrindicēti vecumdienās un rutīnā. Necīnieties par lietām, kas jums dzīvē nesagādās prieku.

Vēzis

Vēžiem nav jācīnās par uzmanību. Šī Zvaigžņu zīme bieži maldīgi uzskata, ka viņam ir jāpiesaista visi uzskati, pretējā gadījumā dzīve ir izgāzusies. Bet vai tas tevi padarīs laimīgāku? Nedomājiet, ka pasaulē ir tikai viens aicinājums – būt par pasaules karali. Jo jūs noteikti esat miera un klusuma cilvēks.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment